Stryktipset, vecka 52, 26 december 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 52, 26 december 2015

Hej kära läsare, hoppas du har haft en bra jul eller ivarjefall några sköna lediga dagar. Kanske får du även några sköna lediga dagar efter jul, då med sand mellan tårna efter att ha grejat 13 rätt på tipset? 🙂 Här kommer mitt förslag! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

 

 

 

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

GGSE_728x90px

1. Aston Villa – West Ham (x)2
• Villa har inte  vunnit sedan första omgången och ligger väldigt pyrt till i tabellen. Men även gästerna har sådär form med sju raka utan vinst (dock många kryss). Många offensiva kuggar borta för Västra Skinkan. x2 men helst alla tecken.

2. Bournemouth – Crystal Palace 2
• Kul möte mellan två offensivt spelande lag i god form.  Jag får en känsla för Crystal Palace som gjort det mycket bra på bortaplan den här höstsäsongen trots ett riktigt tufft schema. Ibland måste man lita på magen. Tvåa!

3. Chelsea – Watford 1
• Guus Hiddink ny tränare för Chelsea som vann direkt efter att Mourinho fått kicken. Följer man upp med ytterligare en seger? Stor skräll om man inte gör det, men Watford är ett kaxigt gäng och kan kanske ställa till det om man får en bra start. Watford må ha en fin bortastatistik, men man har faktiskt inte mött speciellt bra motstånd på resande fot den här säsongen. Om pengarna räcker så tar jag med en gardering. Avgör Costa? Spela på målskyttar här.

4. Liverpool – Leicester (1x)2
• Fyra raka vinst för Pool och Klopp börjar få det hett om öronen. Skadeläget är riktigt tufft för hemmalaget – nu är även Skrtl borta vilket kommer att öppna upp för heta Vardy och Mahrez hos gästerna. Det här trodde jag inte i början av säsongen men: Utgångstvåa på Leicester! Många mål? Spela på det här.

5. Manchester C – Sunderland 1
• På bortaplan har City varit högst mänskligt den här säsongen – hemma är man mycket bättre och bra chans nu att ta upp jakten på Arsenal och Leicester i toppen. Man har haft problem med skador under säsongen, men nu kan man ställa upp med ett starkt lag – Kompany, Zabaleta, Agüero och Silva ser ut att vara spelklara allihop. 5-0? Spela på resultat här.

6. Swansea – WBA 1(x2)
• Två lag som trevar efter formen. Swansea har gått så dåligt att man trillat ned under nedflyttningsstrecket – det trodde jag INTE när säsongen startade! Tunga avstängningar för WBA när Rondón och McClean nu är borta. Upplagt för hemmaseger? Nja, Swansea litar jag inte på för tillfället och WBA kan skrälla.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Tottenham – Norwich 1(x) M
• Allt verkar kunna hända i årets upplaga av Premier League men visst ska Spurs ses med god chans är. Norwich brukar dock trivas på White Hart Lane och jag tycker inte att ettan känns helt självklar. Kan det vara läge att ta med ett kryss ändå? Harry Kane är stekhet och mycket möjligt att han gör mål igen. Spela på det här.

8. Blackburn – Middlesbrough (x)2 M
• Boro är ett av seriens absolut vassaste lag och en stark kandidat till en PL-plats. Rovers är svårslaget hemma men mer än en poäng tror jag inte att man tar.

9. Derby – Fulham 1
• Tabelltvåan Derby mot märkliga Fulham som både släppt in flest mål OCH gjort flest av samtliga lag i Championship! Målrik historia att vänta alltså. Derby har ett av seriens vassaste försvar och Fula Skinkan får nog åka hem med noll poäng och säkerligen en hel del mål bakåt.

10. Hull – Burnley 1(x)
• Kul match mellan två förväntade topplag. Hull vacklar lite, framförallt på bortaplan men hemma är man vanligtvis svårslaget. Burnley har verkligen kapacitet att störa, men jag tror att man är väldigt nöjt med en pinne.

11. Ipswich – QPR 1(x)
• Två raka hemmatorsk för Ipswich men då har man också mött Boro och Derby, de två just nu bästa lagen i serien. Bättre chans mot QPR som har svårt att ta trepoängare.

12. MK Dons – Cardiff 1(x2)
• Allt kan hända när Cardiff äntrar planen! Galna matcher och galna resultat på slutet och det skulle inte förvåna mig om det blev något liknande här. Hemmafördelen väger dock tungt för Dons som sköter sig helt ok hemma samtidigt som Cardiff har svårt att vinna på resande fot.

13. Sheffield W – Birmingham 1(x) M
• Sheffield är som vanligt väldigt starkt hemma där man bara förlorat en match den här säsongen. Birmingham är ett starkt gäng när allting klaffar och börjar hitta formen igen efter en kortare svacka. Räcker 1x?

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

728x90_SE

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.