Stryktipset, vecka 51, 20 december 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 51, 20 december 2014

Nio miljoner, det är väl en lagom julklapp till dig själv? Vilken tur, för det är precis så stor som jackpoten är på idag! 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgarderingar. 288 kr.

1200 kr i bonus på Unibet – missa inte det!

1. Aston Villa – Manchester U 2
• United svårstoppat just nu och ska ha bra chans till tre nya pinnar mot Villa som föll tungt i derbyt mot WBA senast med 0-1 efter en tidig utvisning på Richardson. Tre avstängda lirare hos hemmalaget.

2. Hull – Swansea (x)2
• Tre tunga pjäser borta i Hull. Dawson och Diame är skadade medan Huddlestone börjar en fyra matcher lång avstängning. Läge för Swansea kanske som gjorde det bra mot Spurs senast trots förlust med 1-2. Inga skadebekymmer hos gästerna som dessutom får tillbaka målisen Fabianski efter avstängning. Jag är inne på bortapoäng.

3. QPR – WBA 1(x)
• Viktige Charlie Austin tillbaka i QPR efter avstängning. Hemma är man bättre än borta – men konstigt annars eftersom man torskat åtta av åtta på resande fot. 🙂 West Bromwichs kapten Chris Brunt är tillbaka efter skada och stärker gästernas mittfält. Jag tycker procenten är lite skev här och en kryssgardering följer med.

4. Southampton – Everton 2
• Tung period för Southampton som nu har fyra raka förluster. Skador stör i hemmalaget och jag tror det är fin poängchans för Everton. Drar en rövare och spikar tvåan.

sosfotboll

5. Tottenham – Burnley 1(x) M
• Blir alltid skeptisk när Spurs är storfavorit. Klart man ska vinna mot Burnley, men jag litar inte på Tottenham just nu, framförallt inte till ca 75%!

6. West Ham – Leicester 1
• Ett lag som jag dock litar på till runt 75% är West Ham! Vrålstark offensiv med många alternativ och superform gör att jag singlar ettan här. Leicester kan sprattla till ibland, men det sker sällan.

7. Blackburn – Charlton 1
• Rovers kan få tillbaka en drös med spelare till den här matchen, bland annat norske Josh King som missat tio matcher pga skada. Charlton övertygade inte defensivt mot tabelljumbon Blackpool senast (2-2 hemma) och man har fortfarande förstakeepern borta.

8. Cardiff – Brentford 1(x2)
• Brentford fortsätter att imponera – sex vinster på de sju senaste matcherna. Men Cardiff blir ingen lätt nöt att knäcka då man är riktigt svårslaget hemma i Wales. Svårt att helt räkna bort Brentford i dagsläget.

9. Fulham – Sheffield W 1(x2)
• Fula Skinkan blandar och ger men har en riktigt hög högstanivå när man väl får till det. Sheffield W gör minst mål i ligan, släpper in näst minst och har bara förlorat en enda bortamatch den här säsongen. Jag tycker det finns skrällmöjligheter mot ett lite skakigt Fulham.

SE_Winter_Sale_716x300

10. Ipswich – Middlesbrough 1(x)
• Jämn match att vänta mellan två formstarka lag och delad pott vore väl inte helt överaskande. Bortaseger vore en milstolpe då Boro aldrig slagit Ipswich borta på nio försök (5 4 0).

11. Reading – Watford 1(x2)
• Reading har en ny tränare i Steve Clarke och han har en tungt skadedrabbad trupp att få ordning på. Laget torskade med hela 1-6 borta mot Birmingham senast och man vill nog försöka revanschera sig för det nu. Men då måste man få stopp på Deeney i Watford – anfallaren har gjort FEM mål på två matcher.

Missa inte livsviktiga tips – följ Sparka och Spring på Facebook och Instagram (SparkaochSpring)!

12. Wigan – Rotherham 1(x)
• Kan mitt kära Wigan vinna nu då efter sju raka segrar utan seger? Kanske kanske, men det är inget jag räknar med ivarjefall. Två kryssglada lag som slåss i botten av tabellen. Målsnålt, trist och jävligt? Jag lägger 200 000 på 0-0. 🙂

13. Wolverhampton – Brighton 1(x2)
• van La Parra och Doherty avstängda för Wolves, men det var de i förra matchen också och då bröt man sin förlustsvit med bortaseger mot Sheffield W. Över 60% på ettan synar jag direkt! Wolves är långt ifrån stabilt samtidigt som Brighton mött riktigt tufft motstånd på resande fot på sistone, så stirra dig inte blind på statistiken. Krysset följer med…och tvåan med.

Lycka till! 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.