Stryktipset, vecka 50, 15 december 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 50, 15 december 2018

Stryktipset är som vanligt fullmatat med engelska matcher. Var hittar du skrällarna den här veckan? Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Tottenham – Burnley 1
• Jag har svårt att se hur Burnley ska klara av detta. Gästernas egentliga hopp är väl att Spurs fortfarande är lite bakis av det dramatiska CL-avancemanget i veckan.

 

2. Crystal Palace – Leicester (x)2
• Varning för Leicester här som troligtvis får tillbaka Vardy i elvan och kanske även Maguire. Och i samma veva är nyckellirarna Zaha och Tomkins avstängda för hemmalaget.

 

3. Huddersfield – Newcastle 1(x2)
• Viktig match i botten av tabellen. Båda gängen är vinstlösa under tre senaste matcherna och suktar efter segrar. Öppen historia och jag tänker inte utelämna något tecken. Mounié fortsatt avstängd för Hudds.

 

Kolla in bombutbudet!

 

4. Watford – Cardiff 1
• Watford var riktigt bra borta mot Everton senast och kommer man upp i samma tempo nu så får Cardiff svårt. Gästerna har bara en inspelad poäng på bortaplan och jag tror inte att det blir poäng nu heller.

 

5. Wolverhampton – Bournemouth 1 (2)
• Efter sex matchers vinsttorka så har du Wolves två raka segrar och formen är på kraftig uppgång. Bournemouth blandar och ger – jag vill inte räkna bort laget helt här utan tar med en rolig gardering.

 

6. Fulham – West Ham (x)2
• Fula Skinkan ligger sist men har nu fyra matcher, varav tre hemma, där man borde ha bra chans. West Ham har en hög högstanivå och har tre raka segrar men någon självklar bortaseger tycker jag inte att det är. Räcker x2?

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

7. Aston Villa – Stoke 1(x2)
• Villa har sex raka utan torsk, Stoke åtta. Upplagt för kryss här då? Ja varför inte, kryssgarderingen följer med på min kupong ivarjefall. Stoke har bortaslagit serieledande Norwich och kryssat borta mot trean Sheffield United, så visst finns det hög potential.

 

8. Blackburn – Birmingham 1(x2)
• Birmingham är ett skumt gäng som blandar topprestationer med mindre bra insatser. Rovers är bra hemma (3 1 0 på de fyra senaste) men kan få problem här.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Bolton – Leeds (x)2 M
• Nästjumbon mot tabelltvåan och visst talar mycket för tvåan här. Det hjälper ju inte hemmalaget direkt att Sammy Ameobi är avstängd. Det känns inget vidare att spika Slamp-Leeds till över 70 procent på bortaplan, så då gör jag inte det. Krysset får följa med!

 

10. Ipswich – Wigan 1(x2)
• Tungt för tabelljumbon Ipswich som måste börja vinna nu för att inte bli avsågat i botten. Och kanske kan Wigan vara en tacksam motståndare ändå – gästerna trivs inte alls på bortaplan + att man har många skador och dessutom Naismith avstängd. Helst alla tecken.

 

11. Preston – Millwall 1
• Bara en torsk på de elva senaste matcherna för Preston och jag tror inte att Millwall ska bryta den fina sviten. Millwall har inte vunnit borta på hela säsongen och jag tror inte att man gör det nu heller.

 

12. QPR – Middlesbrough (x)2
• Tre raka utan seger för Boro som måste börja vinna för att hålla sig kvar i topp sex. Man är väldigt svårslaget men någon promenadseger mot QPR tror jag inte på. x2 känns ändå ganska tryggt.

 

13. Swansea – Sheffield W 1
• Bara en vinst på de nio senaste matcherna för Sheffield där tränaren snart hänger löst. Efterlängtad seger för Swansea senast efter tre raka torsk och man kan vara på gång.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.