Stryktipset, vecka 50, 13 december 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 50, 13 december 2014

Ok, idag talar vi med små bokstäver tack. Julfest med jobbet igår så ni förstår vilken nivå jag är på idag. 🙂 Här kommer stryktipsförslaget. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 spänn. Lycka till! /BB

1200 kr i insättningsbonus hos Unibet – in och leta fina odds!

1. Arsenal – Newcastle 1
• Många skador hos hemmalaget, den senaste är Ramsey som inte kan lira. Nu är även Chambers avstängd. Newcastle tog en riktig skalp senast när man slog Chelsea. För svårt nu eller poängchans? Sissoko avstängd för gästerna. Skrällgardering för den som har råd.

2. Burnley – Southampton (x)2
• Visserligen tre raka torsk för Southampton, men det har också varit mot mördande motstånd i form Arsenal, City och United. Burnley är svårslaget hemma och det brukar bli tajta matcher på Turf Moor. Utgångstvåan är given.

3. Chelsea – Hull 1
• Cech i mål för Chelsea (hans första ligastart den här säsongen) och Fabregas är avstängd. Bäddad för Hull-skräll? Hell no! …eller kanske Hull no! Chelsea är för bra, jagar revansch efter Newcastle-torsken och Hull är formsvagt utan Diamé på mitten.

4. Crystal P – Stoke 1(x)
• Klurig match, men där hemmafördelen väger tungt. Stoke tog en skalp senast när vann hemma mot Arsenal. Har en hel del skador och får nöja sig med en poäng.

5. Leicester – Manchester C 2
• Schmeichel är skadad för Leicester men annars verkar det inte vara några större problem förutom lite skavanker. Hos gästerna tros lagkaptenen Kompany återvända efter skada, det samma kan gälla Silva som hoppade in mot Roma i veckan.

6. Sunderland – West Ham (1x)2
• Hm ja krysset ska ju med hur som helst – hemma på Stadium of Light har Sunderland kryssat i fem av åtta spelade matcher. Men underskatta inte Sunderlands hemmakvalitet. Man har visserligen fyra raka hemmamatcher utan vinst men på dessa har man mött Arsenal, Everton, Chelsea och City. Västra Skinkans superform har väl ingen missat och naturligtvis kan man ta ytterligare en seger om Carroll fortsätter leverera.

7. WBA – Aston Villa (x)2 M
• Tungt Birmingham-derby mellan ett WBA helt ur slag och ett Villa som gör det bra just nu men två raka segrar…tre i rad har man inte vunnit sedan april 2010. De fyra senaste mötena har lagen emellan har slutat oavgjort och visst är kryssrisken stor även nu. Gör Benteke mål för Villa? Det går att lira på här.

8. Birmingham – Reading 1(x) M
• Luriga gäng men där ändå Birmingham får ses som liten favorit. Snöplig torsk borta mot jumbon Blackpool förra omgången och nu gäller det att komma upp på banan igen. Många skador (som vanligt) i Reading som inte imponerar på resande fot även fast man tog en skalp borta mot Norwich. Max en pinne?

9. Bolton – Ipswich 1(x2)
• Två formstarka lag som dock hänger i olika delar av tabellen – Bolton 18:e och Ipswich tvåa. Eidur Gudjohnsen spelade för Bolton för 14 år sedan. Nu är han tillbaka! 36-åringen kan göra debut då anfallaren Davies dras med skada. Mittfältaren Hunt ny på skadelisten för Ipswich. Helst alla tecken.

10. Bournemouth – Cardiff 1
• Cardiff kanske inte imponerar, men man har riktigt bra material och är obesegrat de fyra senaste matcherna, så visst har man potential att störa. Dock är Bournemouth riktigt bra hemma. Man tappade visserligen ledningen mot Millwall i senaste hemmamatchen men revanscherade sig borta mot Wolves i veckan med en fin 2-1-seger. Trolig etta.

11. Brentford – Blackburn 1(x) M
• 5 1 0 på de sex senaste hemmamatcherna för Brentford så visst ska man vara favorit här. Svårt att någonsin räkna bort Blackburn som har visat god karaktär under säsongen. Kryssgarderingen är lika given som utgångsettan.

12. Leeds – Fulham 1(x2)
• Två märkliga gäng som ställs mot varandra här. Slamp-Leeds beter sig ju aldrig normalt men även Fula Skinkan varvar lysande insatser med riktigt bottennapp…som 0-5-torsken hemma mot Watford för en vecka sen. Procenten på ettan är för hög för mig. Helgardering…minst! 🙂

13. Rotherham – Nottingham (x)2
• Nykomlingen Rotherham krigar på, gör det stundtals bra men har ruggigt svårt att vinna matcher – den senaste trepoängaren kom den 17 oktober. Duktige anfallaren Assombalonga tillbaka i Forest efter avstängning. Ska vara klasskillnad mellan lagen och allt annat än bortapoäng vore en skräll.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se
Instagram: SparkaochSpring

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.