Stryktipset, vecka 50, 12 december 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 50, 12 december 2020

Nämen se på fan, det blev helg igen!? Och det betyder ju förstås Stryktipset – här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Manchester C 2
• Blir detta kanske nådastöten för Solskjaer? Uttåg ur Champions League i veckan efter torsk mot Leipzig och det kan bli svårt att samla kraft mot City som kunde vila nyckellirare i sin CL-match hemma mot Marseille.

 

2. Everton – Chelsea (x)2
• Fördel gästerna även i den här matchen, men visst har Everton kapacitet att störa. Man brukar trivas ganska bra mot Chelsea och minst en kryssgardering följer med på min kupong.

 

3. Newcastle – West Bromwich 1(x2)
• Magpies har blåst upp till väldigt stor favorit här. Procenten irriterar mig och jag kan inte spika till över 60% på ettan. WBA är inget världslag direkt men man kan absolut rå på Newcastle.

 

4. QPR – Reading (x)2
• Svårbedömt möte mellan två lag som blandar och ger. Reading har riktig hög högstanivå men som ibland också går på riktiga minor, som senast hemma mot Birmingham (1-2). Bara en seger på de sju senaste matcherna för QPR.

 

5. Blackburn – Norwich (1x)2
• Det borde kunna bli en underhållande match när målfarliga Blackburn tar emot serieledande Norwich. Jag streckar från höger men någon spiktvåa är det inte för mig. Många skavanker i båda lägren.

 

6. Middlesbrough – Millwall 1(x)
• Boro har förlorat tre av de fyra senaste matcherna, men samtliga torskarna har varit på bortaplan. Hemma är man bra mycket bättre och visst ska man ha bra chans mot Millwall som har nio raka utan vinst. Dock lockar inte prollen på singelettan just nu och krysset följer snabbt med.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Nottingham – Brentford 2
• Forest går bedrövligt, men hemma tar man åtminstone några poäng. Brentford är ju väldigt bra i grunden och får det inte riktigt att lossna poäng mässigt – tio raka utan förlust men sex av dessa har slutat oavgjort.

 

8. Rotherham – Bristol C (x)2
• Rotherham sjunker som en sten i tabellen efter bara en poäng på de sex senaste matcherna. Nu väntar ytterligare en tuff uppgift när sjätteplacerade Bristol kommer på besök. Rotherham blir sällan utspelat hemma och säkert inte den här gången heller. Känns ganska öppet trots allt, jag litar inte på att Bristol vinner.

 

9. Bournemouth – Huddersfield 1(x) M
• Visst ska Bournemouth vara favorit här, men ca 75% i Championship är sällan motiverat. Huddersfield har fin form och även fast man är starkare hemma så lockar det att ta med minst en gardering här.

 

10. Birmingham – Watford 2
• Lite sjukt ändå att Watford ligger trea trots att man bara vunnit EN bortamatch på hela säsongen (1 5 2). Och så ställs man mot galna Birmingham som är riktigt vasst borta, men sämre hemma…rent poängmässigt ivarjefall. Birmingham har lagkaptenen och mittbacken Harlee Dean avstängd här. Kanske kan det öppna för en efterlängtad Watford-seger? Jag chansar på det.

 

 
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

11. Sheffield W – Barnsley 1(x2)
• Motigt i Sheffield som har sju raka utan seger (fyra kryss). Man ligger sist men startade också med -6 poäng ska man komma ihåg. Barnsley är giftigt och kan inte räknas bort här.

 

12. Luton – Preston 2
• Preston visar lysande form 2 1 0 på de tre senaste och åtta gjorda mål på dessa. Luton är dock svårspelet hemma där man bara förlorat mot Stoke och Brentford. Detta kan bli en mycket underhållande match med förhoppningsvis en hel del mål. Jag testar tvåan.

 

13. Wycombe – Coventry 1(x2)
• Det är ju inte inte så att man skälver av upphetsning när man tänker på det här nykomlingsmötet. Wycombe ligger näst sist, Coventry på plats 19. Gästerna har inte vunnit på bortaplan än, men bättre chans än nu får man kanske inte. Öppet.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.