Stryktipset, vecka 49, 9 december 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 49, 9 december 2017

Fortsatt extra miljoner i potten så det gäller att hitta skrällarna! Jag testar R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Newcastle – Leicester (x)2
• Tung period för Newcastle som bara tagit en pinne på de sex senaste matcherna. Leicester är svårslaget och skadefritt – får tipset!

 

2. Burnley – Watford 1(x2)
• Watford snitter över två mål per bortamatch den här säsongen, men möter nu ett av seriens tätaste försvar och det ska bli intressant att se hur detta slutar. Watford har inte förlorat hemma mot Watford sedan 2004.

 

3. Crystal P – Bournemouth 1(x2)
• Öppnare äv vad procenten pekar på tycker jag. Palace ser bättre ut, men långt ifrån stabilt. Ingen skräll om Bournemouth skräller. 🙂

 

4. Huddersfield – Brighton 1(x)
• Det går tungt för Huddersfield just nu, men man har också mött bra motstånd på slutet. Hemma är man att räkna med och måste ta poäng i sådana här matcher om man ska kunna hålla sig kvar i serien.

 

5. Swansea – WBA (x)2
• Ångestmöte i botten av tabellen, och nyckelmatch för tabelljumbon Swansea som har fyra poäng upp till just WBA som ligger precis över strecket. Alan Pardew ny tränare för WBA och kan nog initialt få ordning på grejerna. Jag tror på bortapoäng.

 

6. Tottenham – Stoke 1
• Ingen vrålsexig procent på ettan direkt men ibland får man göra undantag. Spurs visar inte upp någon kanonform men ska vara stor favorit ändå mot ett bortasvagt Stoke. Krydda med kryss om du har råd.

 

7. Aston Villa – Millwall 1
•  Villa har vunnit fem av de sex senaste hemmamatcherna och ska kunna klara av Millwall som fortfarande inte vunnit borta.

 

8. Barnsley – Derby 2
• Barnsley rasar i tabellen efter fyra raka torsk. Tufft att vända på trenden mot Derby som har sex raka bortamatcher utan förlust.

 

9. Fulham – Birmingham 1(x) M
• Skinkderby! Visst ska Fula Skinkan vara favorit men det kommer dröja länge innan jag litar på lagets hemmaspel. Man är alldeles för instabilt för att jag ska strecka dem till ca 70%.

 

10. Hull – Brentford 1(x2)
• Hull kämpade tappert senast och tog en moralstärkande poäng borta mot Sheffied W senast när man kvitterade på övertid. Men inget lag går säkert mot Brentford och alla tecken blir det för mig.

 

11. Middlesbrough – Ipswich 1(x)
• Två lag som febrilt letar efter lite kontinuitet för att kunna hänga med i toppstriden. Man blandar och ger båda två – mer öppet än vad procenten pekar på. Boro är skakigt hemma.

 

12. QPR – Leeds (1x)2
• Slamp-Leeds på kupongen och ingen är mer förbannad än jag! 🙂 Man har dock hög högstanivå och kan mycket väl åka hem med tre pinnar. QPR dålig form men brukar göra det bra hemma. Öppet.

 

13. Wolverhampton – Sunderland 1
• Ingenting verkar kunna stoppa Wolves från att nå Premier League – sex raka vinster och man börjar dra ifrån i toppen. Sunderland borde bli en munsbit.

 

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.