Stryktipset vecka 49, 8 december 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset vecka 49, 8 december 2018

Härliga matcher på veckans stryktipskupong! Var hittar du skrällarna? Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Manchester C (x)2
• Tung match inleder kupongen! City har inte förlorat på 16 raka bortamatcher och vunnit tre av fyra matcher borta mot Chelsea. Hemmalaget är inte som bäst just nu och kan få problem.

 

2. Arsenal – Huddersfield 1
• Dubbla avstängningar för Huddersfield som naturligtvis får svårt mot ett formstarkt Arsenal. Allt annat än hemmaseger skulle förvåna.

 

3. Manchester U – Fulham 1(x) M
• Härlig match mellan United och Arsenal i veckan. Manchester hade bättre energi än på länge och kommer man upp i liknande nivå så vinner man. Jag kan inte spika United just nu – Ranieri och Fula Skinkan kan skrälla.

 

Kolla in bombutbudet!

 

4. Leicester – Tottenham 2
• Viktig match för Tottenham på tisdag då man måste vinna borta mot Barcelona för att kunna ta sig vidare till slutspel. Men man kommer inte att skicka något B-gäng till Leicester och ska förstås ha bra chans. Hemmalaget verkar få klara sig utan Vardy igen som dras med skada.

 

5. Burnley – Brighton (1x)2
• Riktigt tungt för Burnley som bara har en pinne på de sju senaste matcherna. Brighton har visserligen två raka segrar men någon säker seger tror jag inte på. Helst alla tecken.

 

6. West Ham – Crystal Palace 1(x)
• Två lag som agerar ojämnt men där West Ham ska ha högst kapacitet. Tungt avbräck nu när Arnautovic ser ut att missa. Palace brukar historiskt sett sköta sig bra här så poängchans tycker jag att man har.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

7. Cardiff – Southampton 1(x)
• Viktig match i botten av tabellen. Cardiff gör det bra hemma i Wales just nu och borde ha bra chans till poäng mot ett bortasvagt Southampton.

 

8. Leeds – QPR 1
• Slamp-Leeds får klara sig utan lagkaptenen Liam Cooper som utgick skadad senast. Men man borde ha bra chans ändå mot QPR som släppt in nio mål på de fyra senaste matcherna.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Millwall – Hull 1(x2)
• Tung period för Millwall som inte vunnit på fem raka matcher (två kryss). Hull börjar hitta lite form och kan mycket väl åka hem med en eller tre poäng.

 

10. Birmingham – Bristol C 1(x)
• Birmingham har fortfarande inte torskat hemma den här säsongen. Bristol är ett märkligt gäng som blandar och ger så lite läskigt att utelämna något tecken. Kanske blir helgardering tillslut.

 

11. Brentford – Swansea 1(x2)
• Klurigt möte! Swansea brukar trivas mot Brentford (fyra raka segrar), men någon singeltvåa är det definitivt inte förstås. Brentford var stundtals utspelat mot WBA senast men lyckades få till en kvittering i slutsekunderna.

 

12. Sheffield W – Rotherham 1
• Rotherham står fortsatt utan bortaseger. Sheffield W har mött riktigt bra lag hemma den här säsongen så inte så konstigt att man åkt på en hel del torskar. Lättare emot och bra chans till tre poäng.

 

13. Wigan – Derby 1(x2)
• Upp och ner för Derby som har hög kapacitet men som agerar väldigt ojämnt. Wigan går inte att räkna bort hemma på DW Stadium (bara en förlust) och alla tecken är att föredra.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.