Stryktipset, vecka 49, 5 december 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 49, 5 december 2020

Ja men då kör vi väl igen då – välkommen till en ny stryktipsomgång! Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. West Ham – Manchester U (x)2
• Förlust för United hemma mot PSG i veckan så viss rotation är det att vänta. Bortaformen är dock god hos gästerna, men det är inte bara att hämta tre pinnar borta mot West Ham, som varit starkt hemma än så länge.

 

2. Chelsea – Leeds 1
• Chelsea lekte med Sevilla på bortaplan i CL och vann med hela 5-0. Leeds är verkligen inte kattskit och tar skalp efter skalp, men mot ett formtoppat Chelsea ska man normalt sett få det svårt.

 

3. Manchester C – Fulham 1
• Starkt av Fula Skinkan att ta poäng borta mot Leicester senast. Nu tar det dock tvärstopp tror jag. City åker sällan på minor hemma, framförallt inte mot nykomlingar. Näe, spiketta!

 

4. Brentford – Blackburn 1(x)
• Högintressant möte i Championship mellan de formstarkaste två lagen i serien (över de fem senaste matcherna). Hemmafördelen kan väga tungt här och jag kryssar från vänster. Det brukar kunna bli många mål när lagen möts och den här matchen behöver inte bli ett undantag.

 

5. Huddersfield – QPR 1(x)
• Hudds gör sällan bort sig hemma på Kirklees Stadium och visst ska man ha bra chans även mot QPR som sällan gör succé på resande fot. Lär bli en tajt match och en kryssgardering känns allt annat än bortkastad.

 

6. Stoke – Middlesbrough 1(x2)
• Målrika matcher när Stoke lirar och ofta målsnålt när Boro spelar. Det blir ett intressant möte mellan två starka gäng. Middlesbrough har kanske inte gjort succé på bortaplan men kryss borta mot Brentford och Blackburn är ju inte direkt uselt, utan vittnar om hög nivå. Lurigt!

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Bristol C – Birmingham 1(x2)
• Sex raka utan seger för Birmingham trots ett på pappret ganska lätt schema. Bristol C har mött svettigt motstånd hemma den här säsongen men stått upp ganska bra. Dock har hemmalaget blivit alldeles för stor favorit – Birmingham har vunnit här tre av de senaste fyra säsongerna och har kapacitet att störa igen.

 

8. Millwall – Derby 1(x)
• Sju raka utan seger för Millwall men hela fem av dessa har slutat oavgjort, bland annat mot bra gäng som Norwich och Reading. Derby har tassat igång men det sprudlar ju inte direkt om gänget. Här blir det max en pinne.

 

9. Norwich – Sheffield W 1(x) M
• Två mindre bra insatser av Norwich som följde upp krysset hemma mot Coventry med bortatorsk mot Luton i veckan med 1-3. Sheffield krigar på bra under Tony Pulis och inte helt omöjligt att man får med sig poäng här. Skadelistan är lång hos hemmalaget och det kanske börjar ta ut sin rätt nu.

 

10. Swansea – Luton 1
• Luton blandar och ger. 0-4-förlust borta mot Cardiff förra helgen och så vinst hemma mot Norwich efter det. Visst är man farligare hemma än borta, men helt ofarliga är man inte här. Swansea streckas hårt och har man råd så tycker jag en gardering ska med.

 

11. Watford – Cardiff 1
• Bra form hos Watford som bara har en torsk på de elva senaste matcherna. Hemma har man varit ruggigt starkt med 6 1 0 på sju spelade matcher. Cardiff gör det bäst hemma i Wales och får svårt.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Preston – Wycombe 1(x2)
• Över 70% på ett Preston som har näst sämst hemmafacit av samtliga lag i serien (dock bäst bortafacit) har jag lite svårt att acceptera. Visst, Wycombe är inget vidare gäng men Championship är Championship och en skräll här skulle inte jag förvånas över.

 

13. Coventry – Rotherham 1(x2)
• Hua, ingen sexig tillställning som avslutar kupongen. Coventrys hemmaform är det dock inget större fel på och rättmättig favorit mot Rotherham som har fyra raka bortaförluster. Helst alla tecken!

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.