Stryktipset, vecka 49, 5 december 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 49, 5 december 2015

Sitter du skönt? Har du på dig favoritmjukisarna och läsglasögonen? Är kaffet upphällt och ligger ölen på kylning? Bra! Då är du redo för lite stryktipsläsning! 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halv. 288 kr. Lycka till! /BB

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

1. Arsenal – Sunderland 1
• Skadehelvetet verkar aldrig ta slut för Gunners – senast åkte Sanchez och Koscielny på smällar. Sunderland har tagit några livsviktiga segrar nu på slutet, men borde normalt sett få svårt här. Jag avvaktar tills jag får se startelvorna.

2. Manchester U – West Ham 1(x)
• Lite sämre form hos Västra Skinkan på slutet kanske, men jag tycker ändå att procenten på United är för hög. Manchester känns väldigt trubbigt framåt och jag skulle inte bli förvånad över poäng för gästerna som får tillbaka Noble och Collins efter avstängning. West Ham har bortaslagit Arsenal, Liverpool och City den här säsongen. Få mål? Spela på det här.

3. Southampton – Aston Villa 1
• Det ser hopplöst ut för Villa som bara skrapat ihop fem poäng den här säsongen. Man möter dock ett Southampton som sett bättre ut – i veckans Ligacupmöte hemma mot Liverpool förlorade man med hela 1-6! Och då ställde man upp med ett väldigt starkt lag. På större system så ska det kanske med en gardering? Pelle tillbaka efter avstängning i hemmalaget.

728x90_se-1

4. Swansea – Leicester (x)2
• Leicester är ett helt sjukt gäng – man ligger tvåa på samma poäng som serieledande City och anfallaren Vardy har gjort mål i ELVA raka matcher. Det ska bli intressant att se hur man klarar resten av höstsäsongen då spelschemat ser tuffare ut. Men Swansea har man definitivt möjlighet att störa. Fem raka hemmamatcher för Swansea utan seger. Gör Vardy mål igen? Kolla in oddsen här.

5. Watford – Norwich 1
• Det brukar bli många mål lagen emellan och det skulle inte förvåna mig om det här ballade ur. Det finns offensiv styrka åt båda håll och hoppas att det blir ett öppet underhållande möte. Nyckelmatch för Norwich som möter tufft motstånd under resten av året. Svår kupong och jag testar singelettan, men garderingar behöver inte vara fel.

6. WBA – Tottenham (x)2
• Spurs brukar trivas borta mot WBA och har inte förlorat på de fem senaste gångerna man kommit på besök. Bra form hos Tottenham som får utgångstipset. Något singelstreck är det inte för mig – WBA med tränare Tony Pulis vid rodret kan rå på de bästa när allt klaffar. Man slog Arsenal senast så visst finns hög potential.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Birmingham – Huddersfield 1(x2)
• Birmingham har lånat in anfallaren James Vaughan från just Huddersfield, men han får inte spela nu. Dålig form hos gästerna, men jag tycker ändå att ettan är överspelad. Birmingham börjar att gå knackigt – man har bland annat inte gjort mål på tre raka hemmamatcher. Jag tycker att någon rolig gardering ska med.

8. Bolton – Cardiff (1x)2
• Både poängmässigt och ekonomiskt ser det illa ut för Bolton. Det snackas mycket om att klubben ska säljas och det ska bli intressant att se hur läget påverkar spelarna. 1 7 1 hemma är en märklig statistik men svårt att blunda för krysset även den här veckan. Cardiff är inget stabilt gäng den här säsongen och man brukar ha svårt mot lag på den nedre halvan av tabellen. Jag vill helst ha med alla tecken.

9. Bristol C – Blackburn 1(x2)
• Rovers gör det bra under nye tränaren Lambert och man har fem raka utan torsk. Snart borde det komma en reaktion och kanske redan nu borta mot Bristol som är ett lurigt gäng. x2 för den kaxige, men för en ödmjuk fantastisk man som jag själv så blir det en helgardering. 🙂 Mittfältaren Pack avstängd för hemmalaget. Luktar kryss.

GGSE_728x90px

10. Burnley – Preston 1(x) M
• Burnleys tre raka kryss kanske inte är så imponerade, men det har ockvså varit mot riktigt tufft motstånd. Man ska vara favorit hemma mot Preston, men visst är väl 70% lite väl högt? Preston har ju trots allt grejat kryss borta mot Fulham, Brighton och QPR på senare tid. Värde i krysset.

11. Leeds – Hull (x)2
• Slamp-Leeds förpestar kupongen ytterligare en lördag och genast börjar det klia i garderingstarmen. Men nja, formen är inte god för hemmalaget och Hull borde vara extra laddat efter några mindre bra prestationer på slutet. Utgångstvåan är given, men ok då, jag tar väl med en gardering då! Räcker x2?

12. Nottingham – Fulham 1
• Jag tror på hemmapoäng här. Fula Skinkan står fortfarande utan tränare och har inte riktigt levererat på sistone – fyra raka utan vinst och en överjävligt usel defensiv. Hobbs avstängd för Forest medan Dembele kan missa för Fulham pga skadebekymmer. Testar ettan.

13. Rotherham – Wolverhampton 1(x2)
• Rotherham börjar hitta livsgnistan igen – efter två raka segrar så är man nu med i racet igen. Ja, racet om överlevnad alltså. Wolves går knackigt och får nu klara sig utan duktige försvararen Mike Williamson som återvänt till Newcastle efter lån. Öppet.

Erbjudande till Sparka och Springs läsare: 10 euro gratis att spela för när du skaffar konto på 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

banner_728x90_SV

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.