Stryktipset, vecka 49, 10 december 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 49, 10 december 2016

Jackpot även den här veckan så nu gäller det att hitta skrällarna! Kan någon av de stora elefanterna i Premier League falla? R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Stoke 1
• Det ska naturligtvis till mycket för att Stoke ska åka hem med poäng. Dock har gästerna inget tokigt lag alls och har man råd så behöver kanske inte en kryssgardering vara bortkastad. Nyttige Joe Allen borde spela från start för Stoke nu (hoppade in senast).

 

2. Burnley – Bournemouth 1(x)
• Burnley har bara tagit en poäng på resande fot, men hemma på Turf Moor är man bra mycket starkare (4 1 3). Det går aldrig att räkna bort Bournemouth som stundtals gör det riktigt bra. 1x i första hand men en helgardering kan vara att föredra.

 

3. Hull – Crystal Palace (x)2
• Efterlängtad seger för Palace senast när man slog Southampton med klara 3-0, och man kan vara på gång nu. Skadorna är väldigt många i Hull som har en tunn trupp från början. Räcker x2?

 

4. Leicester – Manchester C 2
• Otamendi, Fernandinho och Agüero avstängda för City som dock har helt ok alternativ att slänga in. Men kanske är det äntligen läge för Leicester att ta en skalp? Nja, tveksamt.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

5. Swansea – Sunderland 1(x2)
• Ett öppet möte mellan två bottengäng som jagar viktiga poäng. Sunderland börjar hitta lite form men jag litar inte på att man tar poäng.

 

6. Aston Villa – Wigan 1(x) M
• Jag gillar inte procenten här. Över 70% på singelettan är alldeles för högt för mig med tanke på hur tajta matcher det brukar bli när Villa spelar. Krysset följer med!

 

7. Barnsley – Norwich 2
• Proppen ur för Norwich senast när man slog Brentford med klara 5-0. Mycket möjligt att det var början på fin svit. Barnsley borta är definitivt ingen omöjlighet – Barnsley har sju raka hemmamatcher utan seger.

 

8. Huddersfield – Bristol C 1(x)
• Underskatta inte Bristol City som mött bra motstånd på sistone – man är visserligen hemma men har möjlighet att störa Huddersfield. Ettan kommer att bli högt streckad och minst en kryssgardering för mig.

 

9. Ipswich – Cardiff 1(x)
• Det kan nog vara läge att gardera här med. Ipswich är inte direkt någon vinstmaskin och en procent uppåt 60% tycker jag då är för mycket. Cardiff har en hel del spel i sig och kan få med sig en pinne med lite flyt.

 

10. Newcastle – Birmingham 1
• Två raka ligatorsk för Newcastle + förlust i Ligacupen mot Hull. Förlängs den segerlösa sviten eller börjar man vinna igen nu? Hmm. Birmingham är ett skumt gäng som brukar stå upp bra mot det flesta. Jag lämnar ettan ensam nu, men mycket möjligt att jag tar en gardering till slut.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

11. Preston – Blackburn 1(x2)
• Prestons anfallare Doyle och Beckford är avstängda. För att de bråkade MED VARANDRA. Det var i senaste matchen mot Sheffield W som de rök ihop i slutet av matchen och visades ut av domaren. Smidigt. En lurig match och jag väljer att helgardera.

 

12. Reading – Sheffield W 1(x2)
• Stortorsk senast för Reading mot Fulham och det kan ev vara början på en sämre period. Sheffield är ivarjefall en bra motståndare som mycket väl kan strö salt i såren för Reading.

 

13. Wolverhampton – Fulham (1x)2
• Fula Skinkan har varit mycket starkt på slutet och det skulle inte förvåna mig om man når en kvalplats snart. Wolves är bättre under Lambert men kan få det svettigt här.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.