Stryktipset, vecka 48, 30 november 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 48, 30 november 2019

Det är 50 år sedan Tipsextra hade premiär – det firas med 25 miljoner i jackpott på veckans stryktips! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – West Ham 1
• Tammy Abraham åkte på en smäll borta mot Valencia och är osäker till spel. Men det finns andra offensiva alternativ och visst borde man ha bra chans till tre pinnar mot ett formsvagt West Ham. Pulisic avgör?

 

2. Liverpool – Brighton 1
• Salah är tillbaka efter skada och spelade hela matchen hemma mot Napoli i veckan. Brighton sprattlar till ibland, men trivs inte på bortaplan och får förstås det jobbigt på Anfield.

 

3. Tottenham – Bournemouth 1
• Mourinho har fått bästa möjliga start som ny tränare för Spurs med två raka segrar. Tredje raka hemma mot Cherries? Ja antagligen. Skador stör hos gästerna + att man har Simon Francis/Philip Billing avstängda.

 

4. Burnley – Crystal Palace 1(x2)
• Öppen match mellan två lag med hög kapacitet, men som inte heller känns speciellt stabila. Burnley är vanligtvis starkt hemma på Turf Moor, men Palace vann här förra säsongen och med lite flax så kan man göra det igen. Jag kryssar från vänster.

 

5. Southampton – Watford 1(x2)
• Ångestmöte när nästjumbon Southampton tar emot jumbon Watford. Naturligtvis superviktiga poäng på spel i jakten på PL-kontrakt! Southampton har blivit ganska stor favorit och jag tycker att det känns mer öppet än så. Det finns hög kapacitet hos gästerna.

 

6. Derby – QPR 1
• Derbys hemmaform skämtar man inte bort – man är riktigt vasst hemma och borde ha bra chans mot QPR som bara har en pinne på de fem senaste matcherna.

 

25 miljoner i jackpott den här veckan – till kupongen!

 

7. Birmingham – Millwall 1(x)
• Även Birmingham är starkt hemma den här säsongen där man bara torskat mot topplagen Preston och Fulham. Millwall trivs bäst hemma på The Den, men krigar alltid och får inte underskattas.

 

8. Stoke – Blackburn 1(x)
• Blackburns bortaform är inget vidare (fyra raka torsk) men man har också mött ganska bra motstånd. Stoke ligger näst sist men Martin O’Neill har fått en fin start som tränare för laget och har två segrar + en torsk. Bra chans att ta ytterligare en trepoängare.

 

9. Nottingham – Cardiff 1(x)
• Cardiff har fortfarande inte vunnit på bortaplan den här säsongen och kan får svårt igen mot ett just nu starkt Forest som bara förlorat en hemmamatch på hela säsongen. Kryssgarderingen måste med1

 

10. Leeds – Middlesbrough 1(x) M
• Svårt att klaga på Leeds form som har fyra raka segrar och sju raka utan torsk. Boro är säsongens största besvikelse och får det inte att stämma. På bortaplan har man inte vunnit någon match den här säsongen och borde få det jobbigt på Elland Road. Tar med ett lyxkryss för att Leeds är Leeds.

 

11. Brentford – Luton 1(x2)
• Brentford ska vara favorit hemma mot Luton, men gästerna tog en stärkande seger mot Charlton senast och kan kanske var lite på gång. Brentford har blivit för stor favorit i mina ögon och jag tar en rolig skrällgardering.

 

12. Bristol C – Huddersfield 1(x)
• City föll visserligen mot serieledande WBA, men det ska inte vara någon fara med formen som är väldigt svårslaget. Huddersfield har förbättrats sedan tränarbytet men får max med sig en pinne. Väl?

 

13. Wigan – Reading 1(x2)
• Två lag som krigar på botten av tabellen och det känns som om det kan lossna för något av gängen närsomhelst. Wigan ska ses som liten favorit men det känns öppet och jag helgarderar gärna.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.