Stryktipset, vecka 48, 3 december 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 48, 3 december 2022

Brutal kupong! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Nederländerna – USA 1
• Åttondelsfinal i VM och med tanke på hur många skrällar det varit under mästerskapet så är det förstås inte omöjligt att USA gör någonting här. Just nu lämnas ettan ensam.

 

2. Accrington Stanley – Oxford (x)2
• Då ger vi oss ner i League One och bökar. Fin form hos Oxford som trivs på resande fot. Jag kryssar från höger.

 

3. Crawley – Swindon (1x)2
• …för att gå vidare ned i League Two. Hög potential hos Swindon men man känns instabilt och jag litar inte på att man tar Crawley som bara förlorat en av de sex senaste tävlingsmatcherna hemma.

 

4. Hartlepool – Stockport 2
• Tabelljumbon Hartlepool har det jobbigt och kommer få en svettig eftermiddag mot Stockport. Just nu finns det värde i singeltvåan och jag testar den!

 

5. Mansfield – Colchester 1
• Colchester är seriens sämsta bortalag med en pinne på nio bortamatcher. Risken är stor att man åker på däng igen, men Mansfield är i en svacka och jag ska försöka jobba in en skrällgardering.

 

6. Northampton – Tranmere (x)2
• Ordentlig svacka för Tranmere som har åtta raka tävlingsmatcher utan seger. Northampton går dock inte som tåget och kan få problem. Värdet finns helt klart i x2 så jag suddar bort ettan trots bortalagets formkurva.

 

7. Rochdale – Harrogate 1(x2)
• Bottenmöte och helt öppet tycker jag. Katastrofform i båda lägren och dagsformen avgör det här. Helst alla tecken.

 

8. Real Zaragoza – UD Ibiza 1(x) M
• La Liga 2 blir det nu. Ibiza ligger sist och är sällan bra på resande fot, men med tanke på Zaragozas tveksamma form och insatser på hemmaplan så tycker jag att singelettan streckas för hårt.


9. Mirandes – Albacete Balompie 1(x)

• Öppen match. Albacete gör det bra på resande fot och borde ha bra chans till poäng. Mirandes gör det dock bra hemma just nu och 1x får räcka.

10. Sporting Gijón – Las Palmas X
• Manfall på Las Palmas mittfält kan öppna för Gijón som är starkt hemma. Två kryssglada gäng och jag tycker det är dags att testa ett singelkryss!

 

11. Villareal B – Leganes 1(x2)
• Villareal gör det bra hemma, men man får för högt förtroende från tipparna. Fin form hos Leganes och jag kör på alla tecken.

 

12. Cagliari – Parma (x)2
• Forna Serie A-lag som drabbar samman i Serie B. Bara en seger på de tio senaste tävlingsmatcherna för Cagliari och jag tror det blir svårt igen. Parma är ingen vinstmaskin på resande fot direkt men jag tror på bortapoäng på Sardinien.

 

13. Cove Rangers – Partick Thistle 1(x2)
• Skotska andradivisionen som jag förstås har FULL KOLL på! (host host). Nej, det får bli en okommenterad helgardering! 🙂

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.