Stryktipset, vecka 48, 3 december 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 48, 3 december 2016

Jackpot på stryktipset den här veckan så det gäller att försöka hitta skrällarna! Jag brukar leta i Championship, men kanske hittar du någon i Premier League också? R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Barcelona – Real Madrid 1(x2)
• ¿Que? Spanskt på stryktipset – vilken styggelse! Men okej, El Clasico får väl duga då! 🙂 Med tanke på Barcelonas tveksamma form, samtidigt som Real kör över allt så är väl en helgardering på sin plats den här gången? 16.15 är ju också en jävla starttid.

 

2. Crystal P – Southampton (x)2
• Märklig torsk Crystal Palace åkte på senast när man ledde med 4-3 efter 90 minuter borta mot Swansea. Men förlorade till slut med 4-5. Tätt schema för Southampton som även härjar i Ligacupen (bortaslog Arsenal i onsdags) och i Europa League (har match på torsdag). Lååång förlustsvit för CP.

 

3. Stoke – Burnley 1
• Burnley på bortaplan är ju ingen fest direkt och visst kommer man få det svettigt även den här veckan, även fast Stoke kan få klara sig utan lagkapten Shawcross. Ettan känns stark, men jag får lite skrällgurgel i magen – Stoke är vanligtvis ingen favorit att luta sig emot.

 

4. Sunderland – Leicester 1(x) M
• Leicester kan vara ett tacksamt motstånd för tabelljumbon Sunderland som börjar hitta lite form. Drinkwater avstängd för gästerna. Testar 1x, men helgardering behöver inte vara fel!

 

5. Tottenham – Swansea 1
• Som sagt, imponerande vändning av Swansea senast och man tog sig upp från jumboplatsen. Svårt emot nu när man möter ett retat Tottenham. Procenten på ettan börjar bli lite väl hög och det är mycket möjligt att det följer med en kryssgsardering innan kupongen lämnas in.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

6. WBA – Watford 1
• Gästerna har många avbräck både när det kommer till avstängningar och skador. WBA gör det bra just nu och visst är man befogad favorit. Chadli kan snart vara på väg tillbaka för hemmalaget.

 

7. West Ham – Arsenal (x)2
• Visst, Arsenal åkte ur Ligacupen i veckan men då roterade man kraftigt och kan ställa ett mycket starkare lag på planen här. Dock är Giroud ny på en ganska lång skadelista. Västra Skinkan kan blixtra till ibland, men en poäng får man vara nöjd med den här gången.

 

8. Leeds – Aston Villa 1(x2)
• Det är alltid deppigt när Slamp-Leeds är på kupongen, men ännu värre blir det nu när matchen spelas slamp-18.30! Två lag som kommit igång ordentligt i ligaspelet. Kanske ska ettan kritas ned först, men jag tänker inte utelämna några tecken!

 

9. Blackburn – Huddersfield 1
• Vilken megaskräll när Rovers bortaslog självaste Newcastle senast. Två raka segrar nu och man är äntligen på g efter en risig säsongsinledning. Huddersfield går inte alls speciellt bra längre och får tufft mot ett stärkt hemmalag.

 

10. Bristol C – Ipswich 1(x)
• Ett oavgjort resultat ska nästan alltid med när IpsKRYSS är med på kupongen. Och även här. Bristol är svårslaget hemma och är poänghungrigt efter tre raka torsk (man har dock spelat helt ok).

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

11. Cardiff – Brighton (x)2
• Brighton är grymt bra och det är svårt för något lag att rå på dem. Cardiff brukar ju vara starkt hemma i Wales, men nu vetefan alltså. Utgångstvåan är given och kanske kan det vara värt en kryssgardering också.

 

12. Fulham – Reading 1(x2)
• Två formstarka gäng som drabbar samman – Fula Skinkan har spelat riktigt bra på sistone och var nära att knipa poäng av Brighton senast. Reading har fem raka ligasegrar och ska naturligtvis passas. Öppet.

 

13. Sheffield W – Preston 1(x2)
• Jag tänker inte räkna bort Preston här. Man tar poäng i alla omöjliga lägen och när procenten är så pass urballad här så tvekar jag inte en sekund. Helgardering!

 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.