Stryktipset, vecka 48, 28 november 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 48, 28 november 2020

Då kör vi igen då! 12 miljoner i jackpott och 13 härliga matcher att sätta tänderna i. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Everton – Leeds 1
• Efter tre raka torsk så vann Everton senast mot Fulham med 3-2. Inte speciellt övertygande seger, men tre pinnar hursomhelst! Hemma är man svårslaget och ett ihåligt Leeds kommer att få problem med Evertons vassa offensiv. Jag streckar från vänster.

 

2. Manchester C – Burnley 1
• Svårt att se hur City ska snubbla här. De Bruyne vilades i veckans Champions League-match och Aguero fick hoppa in då och kan vara aktuell för start. Burnley väger vanligtvis för lätt här.

 

3. West Bromwich – Sheffield U 1(x)
• Hua, ångestmöte mellan nästjumbon och jumbon. Inget av lagen har vunnit i ligan än och risken är att det håller i sig även efter den här matchen. Kryssvarning.

 

4. Birmingham – Millwall 1(x2)
• Två kryssglada gäng som möts här och ett oavgjort resultat vore inte alls orimligt. Birmingham har torskat tre av de fyra senaste hemmamatcherna i ligan och dessutom förlorat tre av de fyra senaste hemmamötena med Millwall. Öppet.

 

5. Blackburn – Barnsley 1
• Rovers vann senast borta mot Preston, men då spelade Preston med en man mindre i mer än en halvlek så svårt att dra för stora växlar där. Barnsley är underskattat och kan sprattla till ordentligt ibland. Det brukar bli många mål när man gästar Ewood Park. Jag lämnar ettan ensam just nu, men ballar procenten ur för mycket så blir det gardering!

 

6. Cardiff – Luton 1(x2)
• Nej nej, jag tänker inte spika Cardiff just nu. Det känns alldeles för instabilt och Luton har goda chanser att störa. Jag tycker att det känns mycket mer öppet än vad procenten menar. Alla tecken för mig!

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Huddersfield – Middlesbrough (x)2
• Boro känns riktigt stabilt den här säsongen och kan mycket väl vara ett lag för topp sex. Man är ruggigt svårslaget och jag tror inte att man förlorar nu heller. Offensiven är dock inte knivskarp och kryssgarderingen tar jag gärna med.

 

8. Watford – Preston 1(x) M
• Ettan här känns inte alls speciellt rolig. Nära 70% på Watford går inte jag igång på. Visst har man varit starkt hemma, men det är många uddamålssegrar och Preston är ett lurigt gäng. Gästerna är komplett usla hemma men borta öser man in mål och har bland annat slagit Reading och Brentford borta (oavgjort mot Norwich). Räcker 1x?

 

9. Rotherham – Bournemouth (x)2
• Tung period för Rotherham som har fyra torsk på de fem senaste matcherna. Dock har tre av förlusterna kommit på bortaplan – hemma är man snäppet vassare. Men mot Bournemouth borde det blir tufft. Gästerna visar upp fin form och stabilitet och är en het kandidat till direktuppflyttning.

 

10. Norwich – Coventry 1
• Serieledande Norwich öser på och har nu sju segrar + två kryss på de nio senaste matcherna. Visst kommer nykomlingen Coventry få en allt annat än lugn eftermiddag på Carrow Road. Procenten på ettan är dock inte sexig alls och en kryssgardering behöver inte vara fel.

 

11. Sheffield W – Stoke (x)2
• Tony Pulis bossar ju i Sheffield nu och tar man emot en av hans förra klubbar Stoke. Ofta många mål när Stoke lirar nuförtiden, men här är jag inte så säker på att det ballar ur och ett lågt oavgjort resultat skulle inte förvåna mig. Målvaktproblem hos hemmalaget.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Derby – Wycombe 1(x2)
• Nio raka utan seger för Derby nu. Visst kommer mardrömmen ta slut någon gång, men när? Nykomlingen Wycombe ser förstås sin chans att ta viktiga poäng i botten och visst kan störa ett minst sagt formsvagt hemmalag. Ångestfyllt och ovisst, även fast Derby är bättre på pappret.

 

13. Ipswich – Charlton 1(x2)
• Svårbedömt möte i League One mellan två lag som ska vara med och slåss om topplaceringar. Ipswich är starkt hemma men har inte mött speciellt bra motstånd, förutom i senaste hemmamatchen och då torskade man med 0-3 mot Hull.

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.