Stryktipset, vecka 47, 26 november 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 47, 26 november 2016

Rolig kupong den här veckan och kanske kan det komma några trevliga skrällar? Här kommer mitt spelförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Tottenham 1
• Dier, Kane och Alli var inte ens födda när Spurs slog Chelsea på Stamford Bridge senast. Det blir tufft den här gången också, framförallt med tanke på Chelseas fina form. Spurs har CL-match i benen och får troligtvis åka hem tomhänt. Gör Costa mål IGEN? Spela på det och annat här.

 

2. Hull – West Bromwich (x)2
• Hull är visserligen under strecket, men det är en tätt serie och upp till WBA på nionde plats är det bara fem poäng. Gästerna har kanske bättre form men jag tänker inte underskatta Hulls krigarhjärtan. Helgardering behöver inte vara fel.

 

3. Leicester – Middlesbrough 1
• Jahopp, regerande mästaren Leicester har nu futtiga två pong ned till nedflyttningsstrecket. Samtidigt som det går knackigt så går det desto bättre i Europaspelet. Man brukar dock trivas bra mot Boro och jag tror att man har en bra chans att styra upp ligaspelet nu.

 

4. Liverpool – Sunderland 1
• Visst, Sunderland har tagit två raka segrar, men det har varit mot Bournemouth och Hull. Nu ställs man mot ett retat Pool som bara fick 0-0 borta mot Southampton senast. Jag som många andra tror på en relativt säker hemmaseger. 3-0? Spela på resultatet här.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

5. Swansea – Crystal Palace 1(x)
• En del Swansea-supportrar menar att den här matchen är klubbens viktigaste match i Premier League någonsin. Hårda ord, men man ligger sist och har fem poäng upp till säker mark – dessutom möter man en hel del lag i bottenskiktet under nästa månad, så visst kan en seger här var ytterst viktig för framtiden. Tacksamt då att man ställs mot ett av seriens formsvagaste lag.

 

6. Aston Villa – Cardiff 1(x) M
• Villa är fortfarande obesegrat hemma  (3 5 0) och jag tror inte att det blir ändring på det efter den här matchen. Cardiff ska dock inte underskattas och ett kryss följer med på min kupong. Procenten på ettan är för hög.

 

7. Brentford – Birmingham 1(x2)
• Gah, ingen rolig match att tippa det här – Brentford läcker som ett såll och Birmingham verkar bara kunna hemma den här säsongen. Eller är det dags att ta en trepoängare nu? Gästerna ligger på en imponerande femte plats i serien och får man bara igång bortaspelet så kanske man kan vara med och slåss om en kvalplats.

 

8. Brighton – Fulham 1(x) M
• Fan, jag är liiite sugen på att ta med krysset här trots att Brighton är riktigt riktigt bra. Fula Skinkan har ett fint flow nu och man ger aldrig upp – det har man visat med flera sena kvitteringsmatch på slutet. Prollen på Brighton kan dra iväg ordentligt.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

9. Derby – Norwich 1(x2)
• Nej jag tänker inte godta procenten på Derby här. Jag trodde på Norwich senast, men då fick Martin Olsson rött kort efter ett par minuter. Nya tag nu och Derby går inte säkert!

 

10. Ipswich – QPR 1(x)
• Jaha, det här var ju också en jävla match att få grepp om. Suck. Två lag som blandar och ger kan man ju lugnt säga. Vanligtvis hemmastarka Ipswich har varit svajigt på Portman Road medan QPR är svajigt både hemma och borta. Var länge inne på helgardering, men filar bort tvåan till slut.

 

11. Newcastle – Blackburn 1
• Toppen mot botten när tabellettan ställs mot Rovers som ligger trea från slutet. Det här ska bara sluta på ett sätt och allt annat än en klar hemmaseger vore en skräll. Jag brukar inte spika Championship-lag över 80% men jag får väl göra ett undantag här då.

 

12. Reading – Bristol C 1(x) M
• Liten skrällvarning här. Reading har fyra raka segrar med 9-0 i målskillnad. Imponerande såklart, men det har varit mot idel bottengäng och nu kan det mycket väl komma en reaktion. Bristol har en ganska hög högstanivå och borde kunna störa med lite flax.

 

13. Wolverhampton – Sheffield W 1(x2)
• Åtta raka utan vinst för Wolves, men man fixade åtminstone kryss senast i Paul Lamberts första match som tränare för laget. Sheffield ligger bra med i striden om en kvalplats och är långt ifrån chanslöst här. Helgardering!

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.