Stryktipset, vecka 47, 24 november 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 47, 24 november 2018

England är tillbaka på kupongen och det är över 12 miljoner i jackpott! Hej underbara lördag, jag älskar dig! <3 Här kommer ett spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Tottenham – Chelsea 1(x2)
• Vilken höjdarmatch som inleder denna efterlängtade kupong! Londonderby mellan två formstarka gäng och visst är det svårt att sia om slutresultatet. Båda lagen har haft massor av spelare ute på landslagsuppdrag och inte omöjligt att någon ordinarie lirare saknas. Helst alla tecken.

 

2. Brighton – Leicester 1(x)
• En hel del skadebekymmer hos gästerna där det är oklart om Maguire, Maddison och storstjärnan Vardy kan lira. Vänta in startelvorna! Brighton kör det bättre hemma på Amex Stadium och jag streckar från vänster.

 

3. Everton – Cardiff 1
• Om Everton kommer upp i någorlunda normal nivå så ska det mycket till för att Cardiff ska kunna åka hem med något annat än noll poäng. Everton har tre raka hemmasegrar och mycket talar för en fjärde nu.

 

Kolla in bombutbudet!

 

4. Fulham – Southampton 1(x)
• Claudio Ranieri gör sin första match som tränare för Fula Skinkan och han kan mycket väl få ordning på laget som bara skrapat ihop fem poäng än så länge. Jag tror man har bra poängchans mot Southampton där Ings är ett frågetecken.

 

5. Manchester U – Crystal P 1
• United har släppt in mål i samtliga hemmamatcher i ligan den här säsongen och mycket möjligt att Palace nätar också. Men räcker det? Kanske. 80% på ettan är saftigt! Jag spikar ettan just nu, men eventuellt pillar jag med en gardering tillslut.

 

6. Watford – Liverpool (x)2
• Watford tar ingen skit hemma och jag tror inte att detta behöver bli en promenadseger för Pool. Watford har slagit Spurs hemma och pressat United ordentligt (1-2). Minst kryssgarderingen följer med på min kupong.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

7. West Ham – Manchester C 2
• Näe, varför ska man slösa garderingar här. City är överlägset i Premier League och allt annat än promenadsegrar förvånar mig. Typ 4-0 som vanligt?

 

8. Hull – Nottingham 1(x2)
• Hull ligger visserligen trea från slutet, men formkurvan pekar uppåt efter en rad fina resultat. Forest har bara en seger på de sju senaste bortamatcherna och någon säker tvåa är det definitivt inte trots att Nottingham ligger i toppen. Det får bli en helgardering för mig.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Leeds – Bristol C 1(x) M
• Slamp-Leeds är starkt på Elland Road men 1-4-torsken borta mot WBA innan uppehållet kom ju inte direkt lägligt. Möter ett Bristol som har tre raka torsk, men som har hög potential. Procenten på ettan är för hög för mig. Räcker 1x?

 

10. Millwall – Bolton 1
• Hemma på The Den så brukar Millwall sköta sig bra, och jag kommer att singla ettan här. Men jag ska erkänna att det inte känns helt hundraprocentigt. Dock är Boltons bortaspel under all kritik, och i vanliga fall ska man få problem.

 

11. Sheffield W – Derby (1x)2
• Landslagsuppehållet kom lägligt för Sheffield som har 0 1 4 på de fem senaste. Det finns kvalitet i laget och kanske kan uppehållet hjälpt laget lite. Derby är bra, men långt ifrån stabilt. Helst alla tecken.

 

12. Stoke – QPR 1(x2)
• Jag fattar inte riktigt den höga procenten på Stoke med tanke på hur bra QPR går just nu – 5 1 1 på de sju senaste. Stoke känns inte speciellt stabilt alls, och även fast man ska vara liten favorit så kan vadsomhelst hända.

 

13. Swansea – Norwich (x)2
• Serieledande Norwich går förstås inte att räkna här, 4 1 0 på de fem senaste bortamatcherna. Swansea är inte kattskit direkt och gör sällan bort sig hemma i Wales.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.