Stryktipset, vecka 47, 21 november 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 47, 21 november 2020

Härliga helgen är här! Tio miljoner i jackpott på stryktipset så nu gäller det att hitta lite skrällar. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Tottenham – Manchester C (1x)2
• Vilken härlig match som inleder kupongen! Spurs mot City och Mourinho mot Guardiola. Det lär bli en underhållande drabbning och många mål vore ju inte direkt överraskande. Landslagsuppehållet kan påverka elvorna. Helst alla tecken.

 

2. Manchester U – West Bromwich 1(x) M
• United har inte vunnit hemma på Old Trafford än. Nu möter man nykomlingen WBA och visst ska man ha bra chans till seger. Dock är det stora skadebekymmer i truppen och jag tycker att man streckas för hårt.

 

3. Aston Villa – Brighton 1(x2)
• Även här är procenten på ettan åt helvete för hög. Villa känns inte speciellt stabilt samtidigt som Brighton har hög högstanivå. Spel utan publik har slutat i konstiga målfester och kanske kan det balla ur här med. Jag vill helst ha en helgardering.

 

4. Middlesbrough – Norwich (x)2
• Allt annat än en målsnål tät match här skulle förvåna mig. Två formstarka lag med riktigt bra defensiv ställs mot varandra och krysset ligger nära till hands. Visst ska Norwich vara bättre i grunden, men det blir riktigt tufft för kanariefåglarna.

 

5. Luton – Blackburn 2
• För Blackburn kom uppehållet lägligt och nu har några lirare haft tid att återhämta sig efter skavanker. Offensiven är giftig hos gästerna och jag tror att man har bra chans till seger mot Luton som inte övertygar på hemmaplan.

 

6. Barnsley – Nottingham 1(x)
• Forest har börjat hitta stabilitet och vann två raka matcher innan uppehållet (dock båda hemma mot nykomlingar). Svårare nu borta mot Barnsley där man vanligtvis vantrivs. Även Barnsley har börjat hitta formen och har vunnit tre av de fyra senaste. Jag streckar från vänster men garderingar ska med.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Millwall – Cardiff X
• Två kryssglada gäng och ett oavgjort resultat på The Den vore inte någon skräll direkt – på de nio senaste mötena här så har lagen kryssat i hela SJU av dessa. Jag räknar med en tajt match och testar ett spikkryss. 🙂

 

8. QPR – Watford (1x)2
• Visst, Watford har bra trupp och ska vara med och slåss om placeringarna i toppen. Man ligger tvåa, men det är hemmaspelet som räddar laget. På resande fot har man bara en seger och imponerar inte alls. Jag litar inte på Watford just nu.

 

9. Bristol C – Derby 1
• Cocu har fått kicken av jumbon Derby och nu får vi se om det kan få igång laget. Bristol C blir ingen lätt uppgift. Trots riktigt tufft schema mot många topplag så har Bristol stått upp bra och ligger på femteplats.

 

10. Preston – Sheffield W (x)2
• Skador stör i båda lägren, men klart är ivarjefall att Tony Pulis gör sin första match som tränare för Sheffield. Han kan mycket väl få ordning på grejerna. Preston är fortsatt poänglöst hemma och väljer bort ettan.

 

11. Stoke – Huddersfield 1(x)
• Stoke tycker jag ändå känns hyfsat stabilt, ivarjefall hemma där man bara har en torsk. Huddersfield är lurigt och får inte underskattas – man har bortaslagit både Millwall och Swansea på senare tid. Räcker 1x?

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Swansea – Rotherham 1(x2)
• Urballad prolle på ettan här. Swansea kan få klara sig utan viktige Ayew och någon promenadseger mot Rotherham behöver det verkligen inte bli. Gästerna slog Preston innan uppehållet så det är nog inget fel på självförtroendet.

 

13. Wycombe – Brentford 2
• Nykomlingen Wycombe sprattlade till lite innan uppehållet, men spelarmaterialet är inget vidare och nu möter man ett av seriens bättre gäng. Procenten på singeltvåan funkar fint för mig just nu.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.