Stryktipset, vecka 47, 21 november 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 47, 21 november 2015

Jag brukar ju svära högljutt åt landslagsuppehåll, men den här gången håller jag käften. Och det kan vi tacka Zlatan för! 🙂 Men härligt att Premier League är igång igen – en smarrig Stryktipskupong den här veckan. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

1. R Madrid – Barcelona 1(x)
• Inte vilken skitmatch som helst som inleder kupongen! Real kanske borde vara liten favorit med tanke på hemmafördelen, men Messi kan vara tillbaka för Barca och jag har hört att den killen ska vara hyfsat bra. 😉 Det kommer att bli livespel från min sida – kolla in oddsen här.

2. Manchester C – Liverpool 1(x)
• Hemmafördelen borde väga tungt här. Pool dras med en gedigen skadelista fortfarande och kommer att få det jobbigt mot City som kan ha Agüero, Silva och Zabaleta efter skador. Speciell match för Sterling som ställs mot sitt gamla gäng. Håll koll på startelvorna. Vem avgör? Spela på målskyttar här.

sosfotboll

3. Chelsea – Norwich 1
• Chelsea på en sensationell 16:e plats i Premier League. Norwich ska man såklart slå när allt klaffar, men frågan är hur man mår egentligen – väntar man på att Mourinho ska få gå? Garderingar följer med om procenten spårar.

4. Everton – Aston Villa 1
• Everton ser riktigt bra ut och känns stabilt både framåt och bakåt. Leighton Baines är snart tillbaka (kanske redan nu) vilket gör laget ännu starkare. Jag tror att man kommer att klättra i tabellen fram till årsskiftet. Villa har det otroligt jobbigt och kommer få svårt att hålla sig kvar om man inte gör drastiska förbättringar.

5. Newcastle – Leicester (1x)2
• Man undrar ju hur länge magin ska hålla i för Leicester egentligen? Man ligger TREA i serien med bara en förlust och Vardy öser in mål framåt. Dock är det ett litet frågeteckan för målsprutan som tackade nej till landslagsspel pga en skada. Håll koll på startelvan.

6. Southampton – Stoke 1(x) M
• Formstarka lag som ställs mot varandra här. Stoke har stärkts ordentligt av att försvarsklippan och lagkaptenen Ryan Shawcross har återvänt efter skada – defensivt ser man stabilt ut. Stoke brukar dock ha svårt för Southampton och visst ska hemmalaget ses som favorit. Kryssgardering känns givet på min kupong. Singelkryss? Spela på det här.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Swansea – Bournemouth 1(x)
• Två lag som desperat försöker hitta formen. Ingen förväntar sig stordåd av nykomlingen Bournemouth men att Swansea ligger på en 14:e plats är mycket stor negativ överraskning. Garry Monk sitter löst som tränare och nu måste det nästan bli seger om han ska få behålla jobbet. Målskyttet är ett gigantiskt problem för hemmalaget och jag litar inte på att man vinner det här.

8. WBA – Arsenal 2
• Viktige mittbacken Gareth McAuley är avstängd för hemmalaget. Hos Arsenal är skadelistan som vanligt lång – Laurent Koscielny och Olivier Giroud ska kollas över innan matchen och se ifall de är psykiskt redo att spela, med tanke på attackerna i Paris. Gunners brukar trivas ypperligt borta mot WBA och får naturligtvis utgångstipset. Räcker singelstrecket? Sanchez avgör? Spela på honom eller någon annan här.

9. Brentford – Nottingham 1
• Forest tog en efterlängtad seger precis innan uppehållet, men spelet imponerar inte – framförallt inte på bortaplan (tre raka bortatorsk utan ett enda mål framåt bl a). Brentford får troligtvis tillbaka sin bäste målskytt Judge, och tillsammans med Lasse Vibe så är det mycket möjligt att han sänker ett ängsligt Nottingham.

Golden-active_768x150

10. Derby – Cardiff 1(x) M
• Jag tycker att Derby pressats upp till en lite väl stor favorit här. Visst har man ett av ligans bättre lag, men Cardiff är inte kattskit (inte bakåt ivarjefall) och det skulle inte förvåna mig om gästerna krigade till sig en pinne. Det brukar bli tajta drabbningar lagen emellan och en kryssgardering känns given.

11. Ipswich – Wolverhampton 1(x) M
• Hemmfördelen väger tungt här då Ipswich är mycket svårslaget på Portman Road. Utgångsetta, men det blir inget singelstreck för mig. Det finns mycket boll i gästerna och när allt stämmer så kan man störa de flesta i ligan. Jag hoppas att 1x räcker.

12. MK Dons – Fulham 1(x2)
• Dons har haft en tuff resa än så länge i Championship, men man sprattlar till hemma ibland och nu kan man ha ett bra läge att störa Fula Skinkan. Gästerna saknar nämligen coach sedan Symons fick sparken innan landslagsuppehållet. Oklart hur spelarna beter sig nu. MK Dons är desperat efter poäng och jag utesluter inte att man grejar alla tre.

13. Preston – Backburn (1x)2
• En imponerande defensiv hos nykomlingen Preston på senare tid, men framåt är man inte lika vasst. Paul Lambert ny tränare för Rovers och nu ska han försöka ta Blackburn till topp sex och dessutom övertala stjärnanfallaren Jordan Rhodes att stanna kvar i laget. Minst krysset måste med.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

banner_728x90_SV

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.