Stryktipset, vecka 46, 19 november 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 46, 19 november 2016

Det är jackpot, det är helengelsk på kupongen och Slamp-Leeds är INTE med! Woho! 🙂 R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr.

1. Tottenham – West Ham 1
• Skinkderby inleder kupongen! Tung avstängning på lagkapten Mark Noble för gästerna. Hemmalaget har skadebekymmer och oklart hur man ställer upp men ska oavsett vara liten favorit, men procenten börjar bli väldigt hög på ettan. Värt att gardera?

 

2. Crystal P – Manchester C 2
• Crystal Palace har läckt som ett såll på slutet och det lär inte bli stopp på blödningen när målfarlige City kommer på besök. Gästerna har dock bortamatch mot Mönchengladbach på onsdag och kanske kan det komma att roteras lite.

 

3. Everton – Swansea 1(x) M
• Många stora favoriter i inledningen av kupongen, och även Everton streckas hårt mot Swansea. Hemmalaget har Gareth Barry avstängd och jag tycker att procenten på ettan har dragit iväg. Everton brukar inte trivas speciellt bra mot walesarna (fem raka utan vinst) och en kryssgardering tycker jag ska med.

 

4. Southampton – Liverpool (x)2 M
• Underskatta inte Southampton, framförallt inte på St Mary’s – på de 18 senaste tävlingsmatcherna har man bara förlorat två (båda mot Chelsea). Pool har form, men landslagsuppehållet kom olägligt och kanske kan Southampton sätta käppar i hjulet för Klopp & Co. Lallana och Coutinho riskerar missa.

 

5. Stoke – Bournemouth 1
• Stoke får tillbaka Arnautovic och Shaqiri – det betyder mycket för offensiven. Bournemouth har det vanligtvis svettigt på bortaplan och får svårt mot Stoke som är i god form.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

6. Sunderland – Hull 1(x)
• Viktig match för Sunderland senast (vinst mot Bournemouth) och lika viktig match nu när bottenkonkurrenten Hull gästar. Pienaar avstängd för hemmalaget och Diomande för gästerna.

 

7. Watford – Leicester 1(x2)
• Leicester har CL redan på tisdag och man verkar ha svårt att fajtas hårt på båda fronterna. Watford har Holebas avstängd, men väntas få tillbaka några lirare efter skador. Inte självklart att Leicester får med sig poäng.

 

8. Ipswich – Nottingham 1(x) M
• Ipswich börjar hitta lite form, men över 60% på ettan funkar inte för mig. Det ser sådär ut för Forest, men jag räknar med en jämn match ändå och ett kryss behöver inte vara bortkastat.

 

9. Birmingham – Bristol C 1
• Sex raka hemmamatcher för Birmingham utan förlust och visst kan den sviten förlängas mot Bristol City som inte imponerar på resande fot. Senast Bristol City slog Birmingham så dominerade Ace of Base listorna – 1993 kom den segern. 11 raka möten utan Bristol-seger. Historiens makt osv. Jag säger bara I saw the sign and it opened up my eyes. 😉

 

10. Cardiff – Huddersfield 1(x2)
• Det skiljer många placeringar mellan lagen, men det känns svårt att räkna bort Cardiff ändå. Hudderfields form är tveksam trots att man ligger trea – man har förlorat fyra av de fem senaste ligamatcherna. Öppet.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

11. Fulham – Sheffield W 1(x)
• Två bra insatser på slutet av Fula Skinkan men jag har lite svårt att lita helt på laget. Sheffield W är bäst hemma men möjlighet att störa har man definitivt. Procenten på ettan är lite väl hög. Sheffield har vunnit de tre senaste matcherna mot Fulham.

 

12. Preston – Wolverhampton 1(x)
• Tungt för Wolves som nu har sju raka matcher utan seger. Bättring nu? Nja, jag är tveksam. Wolves har ny coach, men man möter ett för dagen mycket starkt Preston som har mycket offensiv kvalitet.

 

13. QPR – Norwich (1x)2
• Jobbig skada på Karl Henry för QPR – en nyckelspelare på mitten. Norwich var en katastrof före uppehållet, men har hög kapacitet och ligger ändå på en bra femteplats. Kan balla ur.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.