Stryktipset, vecka 46, 18 november 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 46, 18 november 2023

Hua! Ruggigt svettigt att få ihop detta – men nu är det klart! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Nederländerna – Irland 1
• Fortfarande öppet i grupp B och Nederländerna har allt att spela för – seger är ett måste och seger borde det bli.

 

2. Israel – Rumänien (1x)2
• Ingen hemmafördel för Israel då matchen spelas i Ungern. Israel måste vinna för att ha chans på EM medan en poäng räcker för Rumänien för att biljetten ska vara säkrad.

 

3. Schweiz – Kosovo 1
• Ett högmotiverat Schweiz som går till EM vid seger. Ställs mot ett omotiverat Kosovo som inte har mycket att spela för. Trolig etta.

 

4. Tyskland – Turkiet 1(x2)
• Prestigemöte vilket gör det lite mer än en vänskapslandskamp kanske, men ändå. Jag gillar inte sådana här matchen på kupongen och tvingas helgardera.

 

5. Blackpool – Shrewsbury 1(x2)
• Nja, vetefan om jag litar fullt ut på Blackpool här. Shrewsbury har fin form och brukar trivas riktigt bra mot just Blackpool. Procenten på singelettan lockar inte mig och jag tror att det kan bli en jämn match.

 

6. Stevenage – Lincoln 1(x)
• Fördel Stevenage här, men någon kassaskåpsäker seger tror jag inte på. Två ganska kryssglada gäng och krysset följer med även på min kupong.

 

7. Accrington – Wrexham 2
• Hypade Hollywoodgänget Wrexham går som tåget även i League Two och ligger tvåa. Alla vill slå Wrexham men få lyckas. Jag tror även Accrington går på pumpen.

 

8. Barrow – Crawley 1(x)
• Fin form även hos Barrow som inte förlorat en match sedan i början av oktober. Hemma har man fortfarande inte torskat i ligaspelet och möter nu ett bortasvagt Crawley som har bara vunnit en match på resande fot. 1x räcker långt.

 

9. Forest Green – Grimsby 1(x2)
• Viktig match i bottenträsket, framförallt för Forest Green som ligger på nedflyttningsplats. Formen är lite på uppgång men det känns ändå vidöppet mot Grimsby.

 

10. Gillingham – Salford (x)2
• Lurigt möte, men jag tycker faktiskt att Salford sett starkt ut på slutet. 1-2 i senaste matchen, mot topplaget Manfield, och där var Salford minst lika bra. Gillingham har förlorat sex av de åtta senaste tävlingsmatcherna och kan åka på däng igen. Jag testar skrällspel!

 

11. Harrogate – Swindon (1) 2
• Jag köper inte favoritskapet på Swindon. Formen är usel och man läcker som ett såll. Visst, Harrogate har fyra raka ligatorsk hemma, men då har man också mött AFC Wimbledon (9), Stockport (1), Mansfield (3) och Crewe (4).

 

12. Mansfield – Newport 1(x)
• Mansfield har åkt ur cup efter cup men i ligan går man fortsatt starkt med fyra raka segrar och inte en enda förlust på hela säsongen (8 8 0) – imponerande. Det brukar bli täta matcher mot Newport och jag vill gärna få med krysset.

 

13. Sutton – Tranmere 1
• Bottenmöte men där ändå Sutton måste ses med god chans mot Tranmere som är fullkomligt uselt på resande fot. Ettan lämnas ensam just nu men eventuellt jobbar jag in en gardering tillslut.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.