Stryktipset, vecka 46, 17 november 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 46, 17 november 2018

Herrejävlar, det här var inte lätt! Nations League och League One i en skum blandning på Stryktipset den här veckan. Men många stora favoriter och kanske är det skrälläge? Mitt speltips komer här! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Turkiet – Sverige 1(x)
• Bättring mot Ryssland senast men inte känns Sverige speciellt stabilt. Akbaba som gjorde två mål mot Sverige på Friends saknas hos hemmalaget. Forsberg borta för Sverige. Kryssläge?

 

2. Italien – Portugal 1(x)
• Italien är inte direkt någon favorit att luta sig emot just nu som måste vinna för att ha någon som helst chans på gruppsegern. Men det blir tufft mot Portugal som inlett med två raka segrar. Ingen Ronaldo hos gästerna.

 

3. Albanien – Skottland 1(x2)
• Jämn grupp och en viktig match för båda gängen som behöver en trepoängare för att haka på Israel i toppen. Skador stör i bägge lägren. Öppet.

 

Kolla in bombutbudet!

 

4. Azerbajdzjan – Färöarna 1(x) M
• Procenten på hemmaseger har ballat ur. Nära 80% på ett lag som kryssat hemma mot Malta och Kosovo är inte ok för mig, oavsett hur viktig poängen är eller inte. Färöarna är ett knepigt gäng att slå!

 

5. Rumänien – Litauen 1
• Fyra raka torsk i Nations League för Litauen som inte ser speciellt vasst ut. Rumänien är inget Barcelona direkt, men två kryss på Serbien är ändå bra och man har faktiskt åtta raka landskamper utan torsk. Nio efter den här.

 

6. Malta – Kosovo 2
• Två försvarare borta för Malta som kommer att få problem för Kosovo som ser stabilt ut, även fast man trivs bättre hemma. Malta har för övtigt inte vunnit en tävlingsmatch hemma sedan 2006. Ja du läste rätt, TOLV år sedan.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

7. Accrington – Barnsley 1(x2)
• Nykomlingen Accrington har visat att man kan stå upp mot de bästa i serien. I senaste hemmamatchen spelade man 1-1 med serieledande Portsmouth till exempel. Möter nu fjärdeplacerade Barnsley som definitivt kan störa. Helst alla tecken.

 

8. Burton – Coventry (1x)2
• Fin form hos Coventry som har 5 1 0 på de sex senaste. Dock är det svårt att räkna bort Burton som sällan gör bort sig. Reaktion för Coventry snart?

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Doncaster – AFC Wimbledon 1
• Tre raka torsk för Doncaster som dock mött riktigt bra motstånd. Försvaret är inte ramstarkt direkt, men mot bottengänget Wimbledon (sju raka ligatorsk) borde man ha bra chans att bryta den trista trenden.

 

10. Luton – Plymouth 1
• Luton håller hög kvalitet och är absolut ett av de lag som ska strida om en plats till Championship. Formen är god och hemma har man 6 2 0 den här säsongen. Plymouth får svårt även fast man har hög högstanivå. Lyxkryss för den som har råd.

 

11. Oxford – Gillingham 1(x2)
• Två lag som ligger på nedre halvan men som kanske borde ligga högre om man ser till potential. Oxford har förbättrad form på slutet, men svårt att räkna bort Gillingham som bortaslog serieledande Portsmouth för inte så länge sen. Öppet.

 

12. Shrewsbury – Rochdale 1(x)
• Ingen stabilitet hos något av lagen, men Shrewsbury visar ändå upp styrka hemma där man bara har en torsk på de sju senaste. Rochdale blixtrar till ibland men nu tror jag det blir max en pinne.

 

13. Southend – Blackpool 1(x)
• Ännu en öppen historia men där hemmaplan kan fälla avgörandet. Jag tror inte på bortaseger men en poäng kan nog Blackpool gneta till sig med lite flax.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.