Stryktipset, vecka 45, 7 november 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 45, 7 november 2020

Då kör vi väl igen då! Helgen och stryktipset är äntligen här igen – här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Sheffield U 1
• Det blir svårt för Sheffield att stå emot här förstås. Havertz och Pulisic saknas visserligen hos hemmalaget, men det finns fullgoda ersättare. Werner är i toppslag! Sheffield blir sällan överkört, men mot ett formstarkt hemmalag så får man svårt.

 

2. Crystal P – Leeds 1(x2)
• Det brukar kunna bli målrikt när Leeds är på planen och kanske även mot ett vanligtvis tajt spelade Palace. Mycket hänger på målsprutorna Zaha i hemmalaget och Bamford hos gästerna. Två lag som blandar och ger – jag tar gärna med alla tecken.

 

3. West Ham – Fulham 1(x) M
• Skinkderby! Fulham tog sin första seger för säsongen när man hemmaslog WBA senast – viktigt. Kan man rubba West Ham? Hm, kanske, men visst blir det tufft. Hemmalaget saknar skadade Antonio vilket är ett ordentligt avbräck. Men framförallt så streckas man brutalt hårt av tipparna.

 

4. Norwich – Swansea 1(x)
• Två stabila lag som sällan gör bort sig och jag räknar med en tajt match här. Visst ska Norwich vara snäppet bättre men Swansea dominerade stort borta mot Brentford senast och var besviket över endast en pinne (1-1). Räcker 1x?

 

5. Birmingham – Bournemouth (x)2
• Allting pekar på en målsnål match mellan två lag som sällan bjuder på målfester. Bournemouth ligger förvisso på en fin femteplats men det finns en frustration över den bleka offensiven.

 

6. Brentford – Middlesbrough 1
• Apropå stark defensiv så har Boro bara släppt in ett mål på de sex senaste matcherna. Nu ställs man mot offensivt starkt Brentford och det ska bli intressant att se hur det går. Just nu gillar jag procenten på singelettan och testar den. Brentford har gjort mål i 18 raka hemmamatcher.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Blackburn – QPR 1(x)
• Hm, nja frågan är om man kan lita på Rovers just nu. Formen är allt annat än bra och man kan få problem mot QPR som har två raka segrar. Jag kryssar från vänster men minst kryssgardering får följa med.

 

8. Huddersfield – Luton 1(x2)
• Hudds har gjort mål i åtta raka matcher, men eftersom defensiven är sådär så torskar man ändå en del matcher (4 1 3 på de åtta senaste). Man får se upp för Luton som har två raka bortasegrar och dessutom vann här förra säsongen. Ettan streckas för hårt för min smak.

 

9. Rotherham – Preston 2
• Preston är ganska sjukt ändå. Man har bäst bortastatistik av alla lag…OCH sämst hemmastatistik av alla lag. 🙂 Noll poäng hemma på fem matcher och 4 1 0 på fem spelade bortamatcher. Rotherham är inne en tuff period och längtar nog till landslagsuppehållet. Det gör INTE jag, om nu någon skulle bry sig om det…

 

10. Watford – Coventry 1
• Moralstärkande seger för Watford senast när man avgjorde mot Stoke i 92:a minuten (3-2). Man har inte riktigt fått spelet och offensiven att lyfta, men nu kanske man kan vara lite på gång. Coventry sprattlar till ibland, men framförallt hemma. Nu får man det svettigt.

 

11. Sheffield W – Millwall (1x)2
• Imponerande av Sheffield att slå Bournemouth i veckan, men man känns långtifrån stabilt just nu. Millwall gör det bra och har fina 3 1 1 på bortaplan. Jag kryssar från höger.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Nottingham – Wycombe 1(x)
• Wycombe inledde säsongen med sju raka torsk – nu har man sju poäng på de tre spelade matcherna och Forest får se upp. Nottingham har också spelat upp sig sedan tränarbytet och har bara en förlust sedan Hughton tog över.

 

13. Derby – Barnsley (1x)2
• Bara en seger på hela säsongen för Derby och tränare Cocu ligger illa till. Barnsley har inte vunnit på bortaplan den här säsongen men har också mött väldigt bra motstånd. Nu ställs man mot ett av ligans svagaste gäng och visst har bortalaget stora chanser på poäng.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.