Stryktipset, vecka 45, 12 november 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 45, 12 november 2022

Härligt med en ny kupong att sätta tänderna i. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Wolverhampton – Arsenal 2
• Wolves vann visserligen i Ligacupen senast men det är plågsamt att se laget i ligan.  Nästjumbo och futtiga åtta mål framåt på 14 matcher imponerar verkligen inte. Bra chans för serieledande Arsenal att ta ytterligare en seger.

 

2. Newcastle – Chelsea 1(x)
• Chelsea känns konfunderat just nu och jag tror det blir problem borta mot Newcastle som sprudlar av självförtroende. Gästerna får nöja sig med max en pinne.

 

3. Liverpool – Southampton 1
• Nathan Jones ny tränare för Southampton. Sjukt svårt första uppdrag för honom mot Liverpool som börjar hitta formen. Salah-show?

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

4. Tottenham – Leeds 1 (2) M
• Spurs ska vara favorit, men man känns långt ifrån stabilt just nu och när Leeds står på andra sidan så blir jag direkt sugen på garderingar. Jag testar 1 2

 

5. Bournemouth – Everton 1(x2)
• Lite lustigt att lagen möttes i veckans Ligacupmatch, också den i Bournemouth. Då vann hemmalaget med hela 4-1, trots att det var Everton som matchade en mer ordinarie elva. Öppet.

 

6. Nottingham – Crystal P (x)2
• Faktiskt bara en torsk på de fem senaste tävlingsmatcherna för Nottingham. Stärkande seger hemma mot Tottenham senast med 2-0. Man dock ett Palace med fin form och jag tycker att det är fördel Zaha och gänget.

 

7. West Ham – Leicester 1(x2)
• Känslan är att West Ham är på väg ned i form samtidigt som Leicester är på väg uppåt. Visst kan hemmafördelen fälla avgörandet, men jag vill gärna få in samtliga tecken.

 

Välkomstbonus på 500 kr hos Coolbet – kolla in det här

 

8. Bristol C – Watford (1) 2
• Bara två segrar på de tolv senaste ligamatcherna för Bristol som närmar sig en nedflyttningsplats. Och visst borde man får svårt igen när formstarka Watford kommer på besök. Gästernas streckas dock väldigt hårt och någon slags gardering känns givet.

 

9. Cardiff – Sheffield U (1x)2
• Cardiff blir väldigt sällan överkört hemma i Wales och det är möjligt att det kan bli en tajt match även mot Sheffield. Små marginaler kan avgöra och den höga procenten på bortalaget känns inte helt motiverat.

 

10. Coventry – QPR 1
• Tre raka segrar för Coventry som trots mittenplacering är det tredje bästa laget om man ser till de tio senaste omgångarna. Ett lag i gott slag helt enkelt! QPR är på väg ned i form med 0 1 3 på de fyra senaste. Jag tror på hemmalaget.

 

Unibet dubblar din insättning upp till 1000 kr – kolla in det här

 

11. Hull – Reading 1 (2)
• Katastrofform för Reading som bara har en seger på de nio senaste. Man har dock haft ett ganska svettigt schema och kanske har man chans att störa ett just nu hemmasvagt Hull.

 

12. Preston – Millwall 1
• Efter tre raka segrar så har Preston klättrat ordentligt i tabellen och ligger strax utanför en kvalplats just nu. Millwall är seriens näst sämsta bortalag och det blir inte lätt att få med hem några poäng hem till London.

 

13. WBA – Stoke 1(x2)
• Två raka segrar för WBA, men jag litar inte på att laget forsätter leverera. Stoke har en hög högstanivå och kan störa. Helgardering känns som en fin avslutning på den här svettiga kupongen! 🙂

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.