Stryktipset, vecka 45, 11 november 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 45, 11 november 2023

Äntligen är helgen och stryktipset här igen! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till!

1. Bournemouth – Newcastle 2
• Newcastle strider på flera fronter och visst kan det slita. Man visade dock i 1-0-segern mot Arsenal förra helgen att man ska vara med i toppen. Bra chans till seger igen.

 

2. Arsenal – Burnley 1
• Burnley är svagt och det här blir alldeles för tufft tror jag. Visst kan Arsenal rotera en del pga Champions League, men jag tror ändå att man tar en bekväm trepoängare här.

 

3. Manchester U – Luton 1(x2)
• Nej nej, det går inte att lita på United, framförallt inte just nu. Otroligt svajigt i klubben och ett krigande Luton kan bli ännu en mina som man kliver rakt på.

 

4. Crystal Palace – Everton 1(x)
• Två likartade gäng och det känns som ett öppet möte. Fin form hos gästerna som jag inte vill räkna bort hel här. Jag kryssar från vänster. Räcker 1x?

 

5. Cardiff – Norwich 1 (2)
• Vilket ras för Norwich som har 1 1 8 på de tio senaste tävlingsmatcherna. Nu blir det svårt igen när man möter ett hemmastarkt Cardiff. Dock kan Norwich komma igång snart så har man råd så kan tvåan även följa med – det är ju ändå Championship vi snackar om! 🙂

 

6. Coventry – Stoke 1(x2)
• Skakigt för Coventry som har fyra raka torsk. Hemma är man dock svårslaget och visst har man chans till poäng. Stoke är ett lurigt gäng och jag vill helst ha med alla tecken.

 

7. Hull – Huddersfield 1(x)
• Fördel Hull men jag tycker samtidigt att procenten har ballat ur lite på ettan. Jag räknar med en tajt match och att Hudds kan få med sig en pinne hem.

 

8. Ipswich – Swansea 1(x2)
• Lite darr hos Ipswich nu efter två raka kryss, mot Rotherham och Birmingham. Spelet har inte sett fantastiskt ut och kanske kan det bli skakigt mot Swansea som vunnit fem av de åtta senaste.

 

9. Middlesbrough – Leicester (1x)2
• Oroväckande uselt av Leicester hemma mot Leeds. Nu möter man ett Boro på uppgång och kan få problem.

 

10. QPR – Bristol C 2
• Plågsamt att följa QPR som har tre futtiga poäng på de tio senaste matcherna. Visst, Bristol har förlorat tre av de fyra senaste bortamatcherna, men det har varit mot Leicester, Leeds och Cardiff. Mycket lättare emot nu och jag testar tvåan.

 

11. Sheffield W – Millwall (x)2
• Jumbon Sheffield imponerar inte direkt, men hemma brukar man stå upp bra och släpper inte till mycket. Kryssglada Millwall kan få åka hem med en poäng ännu en gång.

 

12. Southampton – WBA 1
• Nu har Southampton fått upp farten med 5 2 0 på de sju senaste matcherna. Vetefan dock om jag vågar spika laget mot ett formstarkt WBA? Just lämnas ettan ensam men det kan bli ändring på det…

 

13. Watford – Rotherham 1(x) M
• Rotherham har stora problem på resande fot och man borde får problem igen när man gästar Watford. I fjol gjorde stor man upp bra och spelade 1-1 efter en jämn match. Jag vill gärna få med krysset den här säsongen också.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.