Stryktipset, vecka 45, 10 november 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 45, 10 november 2018

13 miljoner i jackpott den här veckan, så försök hitta några fina skrällar! Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Crystal Palace – Tottenham (1x)2
• Palace var stundtals riktigt bra i senaste hemmamatchen, då mot Arsenal. Nästan alltid jämnt i Londonderbyna, och jag tror att det kan bli det igen. Spurs både matchas och streckas hårt. Minst krysset ska med!

 

2. Huddersfield – West Ham 1(x2)
• Huddersfield tog en stärkande senast när man hemmaslog Fulham med 1-0. Och det är inte helt omöjligt att man rår på ett ojämnt West Ham heller. Gästerna har fortfarande lagkapten Noble avstängd. Öppet.

 

3. Leicester – Burnley 1
• Känslosamt på King Power Stadium bland både spelare och publik när man återvänder för första gången sedan den tragiska helikopterolyckan. Klubbägaren som var en av de som förolyckades ska hedras inför matchen och spelarna kommer att spela med hans namn på ryggen under den första halvleken. Ett par skador som oroar i hemmalaget.

 

Kolla in bombutbudet!

 

4. Newcastle – Bournemouth (1) 2
• Jamal Lascelles, Jonjo Shelvey och Yoshinori Muto utgick alla med skador i segermatchen mot Watford. Men kanske kan trepoängaren ha fått fart på laget. Bournemouths målspruta Callum Wilson har tagits ut i det engelska landslaget för första gången och lär vara pepp.

 

5. Southampton – Watford (1x)2
• Sju raka ligamatcher för Southampton utan seger och nu måste det hända något snart om inte Mark Hughes ska få kicken. Watford föll visserligen borta mot Newcastle senast, men man spelade inte dåligt alls och kanske kan man hoppa upp i vinnarspåret igen.Etienne Capoue avstängd för gästerna. Helst alla tecken!

 

6. Birmingham – Hull 1
• Birmingham hade elva raka matcher utan förlust innan torsken borta mot Derby senast. Är det början på en svacka? Kanske, men hemma är man starkt och även fast Hull har två raka 1-0-segrar i ryggen så får man det svettigt här.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

7. Blackburn – Rotherham 1(x) M
• Rotherham är alltid uträknade. Likaså nu. Man har stått upp bra på sistone, men haft en hel del flax också. På bortaplan vinner man inte ofta och om bara Blackburn tar sig igenom den där parkerade bussen så borde det kunna bli en hemmaseger. Ta med ett kryss om du har råd.

 

8. Bolton – Swansea (x)2
• Skum torsk för Swansea senast när man drog på sig två sena straffar borta mot Rotherham och föll med 1-2. Bra läge för revansch direkt. Dock ingen säker tvåa för mig. Gamle målkungen Wilfred Bony är snart spelklar för Swansea. Kan få minuter redan här.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Bristol C – Preston 1(x2)
• Varning för Preston här. Man ligger precis över nedflyttningstrecket men har ett bra lag och dessutom bra form – 2 4 0 på de sex senaste. Bristol agerar skakigt och jag litar inte på att man klarar av det här. Mot Preston har man fem raka torsk och inte omöjligt att det blir en sjätte.

 

10. Derby – Aston Villa 1(x)
• Dean Smith har varit tränare för Villa i fyra matcher, två vinster hemma och två torsk borta. Derby med sju raka hemmamatcher utan torsk blir såklart en svår men inte omöjlig nöt att knäcka.

 

11. Middlesbrough – Wigan 1
• Boro får tillbaka viktige Ayala efter avstängning. Gästande Wigan får dock klara sig utan avstängde lagkaptenen Morsy. Wigan har det tufft just nu och jag tror att det kan bli en ordentlig torsk mot ett Boro som behöver ta fler trepoängare.

 

12. Norwich – Millwall 1
• Millwall har det svettigt på bortaplan den här säsongen med bara två inspelade poäng på åtta bortamatcher. Och visst får man det svettigt igen när man ställs mot Norwich som kommit igång ordentligt.

 

13. Nottingham – Stoke 1(x)
• Nottinghams Lewis Grabban har gjort nio mål i hans nio senaste ligamatcher. Kanske får han chansen att förlänga den sviten nu. Hemma är Forest svårslaget, men kryssar lite väl ofta för att jag ska vara bekväm med någon singeletta. Stoke har bara en torsk på de sju senaste ligamatcherna och kan få med sig något här.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.