Stryktipset, vecka 44, 5 november 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 5 november 2022

Härlig kupong och massa miljoner i jackpott! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Everton – Leicester 1(x)
• Visserligen förlust senast hemma mot Man C för Leicester, men bara 0-1 där och man skapade en hel del. Innan dess hade man två raka segrar och känns lite på gång efter den dåliga säsongsinledningen. Everton blandar och ger. Man är starkt hemma men någon given seger är det inte.

 

2. Manchester C – Fulham 1
• Håland har missat två matcher pga skada. Nu tränar igen och kan vara aktuell för spel. Även utan honom så har ju City sjukt många andra som kan avgöra.

 

3. Leeds – Bournemouth 1
• Efter åtta matcher utan seger (0 2 6) så vann Leeds helt osannolikt borta mot Liverpool senast! Typiskt Leeds iofs. Nu möter man ett dippande Bournemouth som efter en fin period nu har tre raka torsk.

 

Unibet dubblar din insättning upp till 1000 kr – kolla in det här

 

4. Nottingham – Brentford 1(x2)
• Öppen möte men möjligt att hemmafördelen kan avgöra. Nottingham slog Liverpool i senaste hemmamatchen och lirade 1-1 mot Villa innan dess. Brentfords bortaform är en katastrof just nu med nio insläppta på de två senaste bortamatcherna.

 

5. Wolverhampton – Brighton (x)2
• Brighton sin fem matcher långa vinstlösa svit ordentligt senast när man körde över Chelsea med 4-1. Wolves kommer nog inte bjuda upp lika mycket, men visst kan gästerna även tråckla upp det här försvaret. Lång skadelista för nästjumbon Wolverhampton.

 

6. Blackpool – Luton 1 (2)
• Championship alltså – precis vad som helst kan hända i typ alla matcher! 🙂 Och denna är inget undantag. Det borde dock kunna bli en öppen och chansrik match. Jag testar fila bort krysset.

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

7. Middlesbrough – Bristol C 1
• Även här är det två lag som agerar ojämnt. Svag form hos gästerna som bara har två segrar på de elva senaste matcherna. På bortaplan har man förlorat fyra av de fem senaste. Boro är ingen vinstmaskin kanske men hemma är man svårslaget – bara två hemmatorsk på hela säsongen.

 

8. QPR – WBA 1(x2)
• Procenten på singelettan här är urballad. Visst har QPR varit bra hemma den här säsongen, men formen är på nedgående samtidigt som WBA har en hög högstanivå och kanske är gästerna på väg ur sin dipp (vinst senaste ivarjefall).

 

9. Rotherham – Norwich (x)2
• Finns det verkligen säkra bortasegrar i Championship? Jag är jävligt osäker på det och singlar ogärna tvåor där. Självklart ska Norwich vara favorit mot nykomlingen Rotherham. Norwichs bortaform är högst tveksam och jag litar inte på laget. Minst kryssgardering för mig.

 

10. Stoke – Birmingham 1(x2)
• Svårt att förlita sig på Stoke som i de senaste två hemmamatcherna torskat mot Rotherham och Coventry. Birmingham har fin form och jag blir allt annat än förvånad om man åker hem med poäng härifrån.

 

Välkomstbonus på 500 kr hos Coolbet – kolla in det här

 

11. Sunderland – Cardiff 1
• Cardiff har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och kommer få det hett om öronen även på Stadium of Light. Här har Sunderland bara torskat två matcher den här säsongen (Norwich, Burnley) och jag tror inte att Cardiff ändrar på den statistiken.

 

12. Swansea – Wigan 1(x) M
• Men gah! Över 70% på Swansea är sinnessjukt högt. De flesta lämnar nog ettan ensam baserat på Wigan tunga period. Men även fast gästerna förlorat många matcher på sistone (7 av de 8 senaste) så har man stått upp bra i de flesta och snart får man med sig poäng.

 

13. Watford – Coventry 1(x2)
• Det här kan bli en underhållande match mellan två lag som börjar hitta fin form. Watford har tre raka segrar och Coventry har 4 1 1 på de sex senaste. Det känns obehagligt att förlita sig på Watford och jag vill helst få med alla tecken.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.