Stryktipset, vecka 44, 5 november 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 5 november 2016

Min andra kalla öl slank precis ned som jag skrev klart det sista på veckans spelförslag – så det här kan ju inte gå fel! 😉 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Everton 1
• Gueye avstängd för gästerna som kommer att få det svettigt mot ett Chelsea i storform. Everton mår allra bäst hemma och jag bli ganska förvånad om man grejar poäng. Håller Chelsea nollan igen? Spela på det och mycket mer här.

 

2. Bournemouth – Sunderland 1
• Just nu går det rakt åt helv…Championship för Sunderland som ligger tvärsist med två inspelade poäng. Tränare Moyes får se matchen från läktaren. Kanske gynnar det laget? 😉 Bournemouth ska vara favorit här såklart, men procenten börjar balla ur. Kan det vara värt en skrällgardering? Moyes-på-läktarn-effekten?

 

3. Burnley – Crystal P 1(x2)
• Har blivit många mål när Crystal P spelat på sistone och kanske kan det här också bli en målrik historia. Tre raka torsk för gästerna men jag det har varit mot tufft motstånd och jag vill inte räkna bort dem helt trots Burnleys ofta fina spel hemma på Turf Moor. Många mål? Kolla in oddsen här.

 

4. Manchester C – Middlesbrough 1
• Boro grejade visserligen poäng borta mot Arsenal, men det här är nog snäppet svårare. Gästerna saknar Ramírez pga avstängning. City lär vara stärkt efter den fina segern mot Barca i veckan. Det är bara underskattning (och kanske utmattning) som kan förhindra en etta här. Agüero avgör som vanligt? Spela på målskyttar här.

 

5. West Ham – Stoke 1(x)
• Problem för formstarka Stoke då Shaqiri kan missa pga skada och Arnautovic är avstängd. Västra Skinkan saknar avstängda försvararen Winston Reid. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt, men just nu lutar det åt 1x.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

6. Aston Villa – Blackburn 1(x)
• Det ser lite bättre ut för Villa under Steve Bruce, men man kör inte över motståndarna direkt och procenten på ettan har ballat ur. Krysset kommer ivarjefall vara med på min kupong. Ayew avstängd för hemmalaget.

 

7. Bristol C – Brighton (x)2
• Kul match mellan två starka lag. Bristol är hemmastarkt, men har inte mött överdrivet bra motstånd. Brighton är ett av ligans bästa lag och jag tror att man får med sig minst en poäng.

 

8. Huddersfield – Birmingham 1(x2)
• Huddersfield fina form börjar avta ordentligt – senast föll man med hela 0-5 borta mot Fula Skinkan. Revansch nu eller fortsätter raset? Nja, hemma är man vanligtvis starkt och med tanke på Birminghams svaga spel på bortaplan så borde det bli hemmapoäng. Men svårtippade Birming “Nya Slamp-Leeds” ham är inte att lita på och det kanske får bli en helgardering till slut.

 

9. Newcastle – Cardiff 1
• Nej. Inget får mig att nalla på garderingarna här. Newcastle har fokuset på Premier League och kommer inte vika en tum. 50 000 på läktarna kommer vråla hemmalaget till ytterligare en seger.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

10. Norwich – Leeds 1(x2)
• Tjoho, Slamp-Leeds på kupongen – lyckan är total! 🙂 Lagen möttes faktiskt i Ligacupen för någon vecka sedan, en match som Leeds tillslut vann på straffar. Norwich imponerar inte just nu och procenten på ettan funkar inte för mig. Gästerna kan strula till det här för många tippare.

 

11. Nottingham – QPR 1(x)
• Inget jättesexigt möte det här direkt. Forest har tre raka torsk och QPR har två raka. Skadelistan är fortsatt svinlång för hemmalaget, men två försvarare återkommer efter avstängningar. Kollar man historiskt så blir det hemmapoäng här – Nottingham har ALDRIG förlorat en hemmamatch mot QPR (19 vinster & 13 oavgjorda). Får lita på att sviten förlängs nu då.

 

12. Sheffield W – Ipswich 1(x) M
• Sheffield brukar vara starkt hemma, men formen känns sådär och procenten på ettan är lite väl hög. Ipswich är inget fantastiskt bortagäng, men jag tycker definitivt att krysset ska med. Målsnålt?

 

13. Wigan – Reading 1(x2)
• Tränarbytet gav resultat direkt för Wigan som bortaslog Cardiff senast. Det var dock ingen övertygande seger och det vetefan om man följer upp det med ytterligare en vinst. Reading är riktigt svårbedömt och ska garderas.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.