Stryktipset, vecka 44, 4 november 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 4 november 2023

Äntligen är helgen här! Massa miljoner i jackpott den här veckan. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Newcastle – Arsenal (x)2
• Höjdarmatch som inleder kupongen och det känns ovisst. Känslan är ändå att Arsenal är strået vassare just och borde få med sig poäng hem till London. Men helst alla tecken!

 

2. Everton – Brighton 1(x2)
• Everton har gjort det riktigt bra på senare tid med fem vinster på de sju senaste tävlingsmatcherna. Visst kan man även störa Brighton som bara har en seger på de sju senaste tävlingsmatcherna.

 

3. Manchester C – Bournemouth 1
• Inget att snacka om här även fast procenten ballar ur som vanligt på City. Ettan känns säker.

 

4. Brentford – West Ham 1(x2)
• Stigande form host Brentford som har två raka segrar, mot Burnley och Chelsea. West Ham kommer från en stark seger i Ligacupen när man slog ut Arsenal. Men på resande fot brukar man ha problem och jag tror det kan blir strul igen.

 

5. Burnley – Crystal P (x)2
• Det går ordentligt trögt för Burnley som har torskat fem av fem hemma på Turf Moor. Motståndet har dock varit mördande. Första poängen när Palace gästar? Nja, det vetefan, gästerna gör det ganska bra och har mött bra motstånd på slutet. Eze eventuellt tillbaka i Palace.

 

6. Sheffield U – Wolverhampton 2
• Bara en poäng på tio spelade ligamatcher för jumbon Sheffield och visst ser det mörkt ut. Skadelistan är dessutom fortsatt lång. Nu möter man ett Wolves som är ordentligt på gång – obesegrat de fem senaste omgångarna och tagit poäng mot både Villa och City.

 

7. Birmingham – Ipswich 2
• Sedan Rooney tog över som tränare för Birmingham så har det blivit tre raka torsk. Nu ställs man mot Championships största utropstecken Ipswich och fjärde raka torsken är ingen omöjlighet.

 

8. Huddersfield – Watford (1x)2
• Hudds läcker som ett såll – åtta insläppta på de två senaste och mest insläppta mål av samtliga lag i serien. Uppgående form för Watford men jag litar inte på laget fullt ut.

 

9. Millwall – Southampton 2
• Efter en usel start på säsongen så har Saints kommit igång med sex raka utan förlust (4 2 0). Bra chans till poäng igen nu. Millwall har inte gjort The Den till någon borg och jag tror på bortapoäng.

 

10. Plymouth – Middlesbrough (1) 2 M
• Nykomlingen Plymouth har det kämpigt, men hemma tar man ingen skit och någon självklar tvåa är det inte för mig. Efter sex raka seriesegrar åkte Boro på däng hemma mot Stoke senast. En olycka kommer sällan ensam…

 

11. Stoke – Cardiff 1(x2)
• Två lag som börjar hitta både form och trepoängare. Ganska mycket stolpe in för framförallt Stoke och kanske kan flytet ta slut nu? Nja, en ganska självklar helgardering för mig.

 

12. Swansea – Sunderland 1 (2)
• Inget av dessa gäng hittar stabiltet just nu och det känns ovisst hur detta ska sluta. Inga lag som kryssar ofta alls så kanske kan man fila bort krysset.

 

13. WBA – Hull 1(x)
• Bara en förlust på de nio senaste matcherna för WBA som börjar klättra i tabellen. Man ligger femma nu men på samma poäng som Hull på sjunde plats. Det finns gott om kvalitet i både lägren och det skulle inte förvåna mig ordet blev delad pott.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.