Stryktipset, vecka 44, 31 oktober 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 31 oktober 2020

Woho, äntligen stryktips igen! Intressant kupong den här veckan – här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Liverpool – West Ham 1
• Fortsatta defensiva bekymmer för Liverpool som dock fortsätter vinna matcher, senast hemma mot Midtjylland i Champions League. Man får se upp för West Ham som tagit fina skalper redan i PL. Dock saknas vasse Antonio mot Liverpool. Utgångsetta men ett lyxkryss behöver inte vara fel.

 

2. Burnley – Chelsea 2
• Tuff start på säsongen för Burnley och ytterligare en stentuff uppgift väntar nu. Chelsea körde över Krasnodar i veckan och god chans till att man även kör över Burnley. I stort sett alla offensiva stjärnor finns nu tillgängliga för Chelsea…

 

3. Luton – Brentford 2
• Jag tycker att det finns värde i spiktvåan här. Brentford har ett av ligans bästa gäng och borde kunna inkassera tre pinnar. Luton är långtifrån någon slagpåse men kommer gästerna upp i normal nivå så blir det svårt att stå emot.

 

4. Middlesbrough – Nottingham 1(x2)
• Boro har inte förlorat sedan premiären mot Watford. Även Nottingham har börjat hitta lite flyt och sedan Hughton anslöt som tränare för fyra omgångar sedan så har man inte torskat. Senast grejade man 1-1 borta mot Luton trots spel med en man mindre i en halvlek. Middlesbrough är för stor favorit.

 

5. Millwall – Huddersfield 1(x)
• Millwall går starkt – bara en torsk på hela säsongen och 3 1 0 på de fyra senaste. Hudds har två raka torsk och borde få svårt att stå emot på The Den. Huddersfield förlorade med 1-4 här förra säsongen.

 

6. Preston – Birmingham 1(x2)
• Preston blandar och ger – vinner mot starka lag och förlorar mot på pappret mindre bra gäng. Ska bli intressant att se hur man agerar mot Birmingham som efter sex raka utan seger äntligen vann senast (hemma mot Huddersfield med 2-1). På bortaplan har Birmingham elva raka tävlingsmatcher utan vinst och borta mot Preston har man åtta raka utan seger. Preston å andra sidan har spelat fem tävlingsmatcher hemma den här säsongen – förlorat ALLA och inte gjort ett enda mål. Jag kryssar från vänster.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Swansea – Blackburn 1(x)
• Ofta många mål när Blackburn lirar och det är mycket möjligt att det blir det igen. Man har förlorat tre av de fyra senaste matcherna och borta mot Swansea är det aldrig lätt. Walesarna har bara förlorat en match den här säsongen och jag tror att sviten förlängs mot Rovers.

 

8. QPR – Cardiff (x)2
• Oavgjort skulle ju förvåna när QPR kryssat i fyra av de sex senaste och Cardiff i fyra av de fem senaste. Hemmalaget har haft stora problem med målskyttet och inte nätat på fyra matcher. Jag tror på bortapoäng.

 

9. Stoke – Rotherham 1(x)
• Efter 5 2 0 på de sju senaste så föll Stoke borta mot Swansea i veckan och spelade riktigt ruttet. Något liknande här så har Rotherham goda chanser att störa. Bara en hemmaseger hittills för Stoke som dock är ganska svårslaget. 1x borde räcka.

 

10. Wycombe – Sheffield W (1x)2
• Första poängen för Wycombe senast när man tog en pinne mot Watford av alla lag. Sheffield torskade borta mot Rotherham senast och fick en mittback utvisad och en annan skadad. Defensiva bekymmer alltså och kanske kan det öppna för hemmalaget.

 

11. Barnsley – Watford 2
• Ok Barnsley vann med 3-0 mot QPR senast, men då fick man också spela med en man mer i 60-70 minuter, gjorde mål på straff och bjöds även på ett självmål. Nu blir det en riktigt tuff uppgift när Watford kommer på besök. Jag tror att gästerna är retat efter 1-1 mot Wycombe och att man vinner det här mötet.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Bournemouth – Derby 1(x) M
• Bournemouth ligger tvåa och är obesegrat men många kryss 4 4 0 gör att man halkar efter ettan Reading. Nu måste man börja ta fler trepoängare. Wayne Rooney är tillbaka i Derby men frågan är om det räcker för att rubba ett välorganiserat Bournemouth. Ettan kryssas väldigt högt.

 

13. Öster – Halmstad (1x)2
• Efter fyra raka segrar så åkte fjärdeplacerade Öster på en riktig chocktorsk senast när man föll med hela 1-4 borta mot Örgryte. Tabelltvåan Halmstad har fem raka vinster och starkast defensiv i hela serien. Viktiga poäng på spel här för toppstriden och jag tar helst med alla tecken. Men kryssar från höger.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.