Stryktipset, vecka 44, 2 november 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 2 november 2019

11 miljoner i jackpott på Stryktipset den här veckan så välj garderingarna med omsorg. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Aston Villa – Liverpool 2
• Liverpool roterade kraftigt i den galna 5-5-matchen hemma mot Arsenal i Ligacupen. Nu kan man matcha ordinarie elva och ska såklart kunna klara av nykomlingen Aston Villa.

 

2. Arsenal – Wolverhampton 1(x2)
• Arsenal imponerar inte och kan få problem igen. Wolves är inget strykgäng och har dessutom grejat kryss de två senaste gångerna man gästat Emirates. Har absolut poängchans igen!

 

3. Brighton – Norwich 1(x)
• Svårt att inte glädjas åt Brightons framfart. Senast tog man en ny skalp när man hemmaslog Everton med 3-2 – dock med en hel del flyt. Just hemma är man svårslaget och ett Norwich helt ur form får normalt sett det väldigt jobbigt. MEN. Snart borde det vara dags för Norwich att få med sig något.

 

4. Manchester C – Southampton 1
• Det är väl inte så mycket att snacka om här. Southamptons defensiv lär ju inte sprudla av självförtroende efter 0-9-torsken hemma mot Leicester.

 

5. Sheffield U – Burnley 1(x)
• Två lag som kan vara riktigt svårspelade och det lär inte bli någon målfest direkt. Tajt och jävligt räknar jag med. Jag kryssar från vänster men helgardering behöver inte vara fel.

 

6. West Ham – Newcastle 1(x2)
• Fem raka tävlingsmatcher för West Ham utan seger och jag tycker att man blivit lite väl stor favorit hemma mot Newcastle som blixtrar till ibland och definitivt kan störa ett hemmalag i obalans.

 

7. Watford – Chelsea 2
• Tabelljumbon Watford har fortfarande inte vunnit en ligamatch den här säsongen och stor risk att den sviten förlängs när Chelsea gästar. Det brukar bli en hel del mål när dessa lag möts och kanske kan det balla ur igen.

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG.

 

8. Leeds – QPR 1 (2) M
• Slamp-Leeds är för stor favorit tycker jag…men det tycker ju jag alltid iofs. 🙂 QPR har visat att man står upp mot de bästa än så länge, och kanske kan man stå för en skräll med lite flax. Skippar krysset när Championships målgladaste gäng (QPR) står på banan.

 

9. Cardiff – Birmingham 1
• Cardiff brukar vara starkt hemma i Wales och med tanke på Birminghams svaga bortaspel så känner jag mig hyfsat bekväm med singelettan kring 50%.

 

10. Blackburn – Sheffield W 1(x2)
• Dalande form hos Blackburn som har sex raka matcher utan seger (0 2 4). Kan sviten brytas mot Sheffield? Nja, kanske, men absolut poängchans – man har trots allt bara torskat en hemmamatch den här säsongen. Sheffield håller hög nivå och gjort det bra på resande fot. Många mål?

 

11. Derby – Middlesbrough 1(x)
• Bra chans till tre viktiga poäng för Derby som ställs mot ett uddlöst Middlesbrough som inte gjort mål på tre raka matcher. Derby har tre raka hemmasegrar och ska kunna ta en fjärde. Gardera om du har råd.

 

12. Fulham – Hull 1(x)
• Visst ska Fula Skinkan vara favorit hemma på Craven Cottage, men ballar procenten ur för mycket här så kan det vara läge för garderingar ändå. Även fast Fulham är svårslaget hemma så kryssar man en hel del. Hemmamålisen Rodák är avstängd.

 

13. Luton – Nottingham (1x)2
• Ändå skönt att ha kvar en helgardering till match 13 som känns vidöppen. Nykomlingen Luton blandar och ger samtidigt som även Nottingham är svårt att få grepp om.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.