Stryktipset, vecka 44, 1 november 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 44, 1 november 2014

Knepig men rolig kupong idag och 13 miljoner i jackpot – R-4-4-144 (12) + en halvgardering för mig. 288 spänn. Lycka till! /BB

Vill du hellre spela singelspel? Då kan du leta fina odds här.

1. Arsenal – Burnley 1
• Två gigantiska favoriter som inleder kupongen – faller någon av dem? Tveksamt. Arsenal störs fortfarande av skador men Ramsey spelade några minuter senast, Walcott satt på bänken och båda kan vara på gång medan Wilshere är tillbaka efter avstängning.

2. Chelsea – QPR 1
• Azpilicueta avstängd medan Ivanovic är tillbaka och dessutom kan Diego Costa vara åter efter sin skada. Mutch och Barton fortsatt borta för QPR. Taraabt kan vara tillbaka i laget igen efter att han och tränare Redknapp har blivit sams igen efter att ha bråkat om Taarabt är för fet eller inte. 🙂

3. Everton – Swansea 1(x2)
• Det verkar inte vara mycket nytt i något av lagen och kan ställa liknande lag på planen som i förra omgången. Två raka viktiga segrar för Everton, men motståndet har inte varit det bästa (Burnley och Villa) och frågan är om man kan ta tredje raka. Jag är långt ifrån säker. Swansea har haft en hel del otur på resande fot på sistone – straff emot sig mot Stoke, nära att ta Liverpool på Anfield i Ligacupen (hade 1-0 fram till 86:e minuten…torsk 1-2.) Dessutom har man ju slaget United borta den här säsongen. Underskatta inte Swansea! Minst 1x men troligtvis helgardering blir det för mig.

4. Hull – Southampton (1x)2
• Inga nya problem som stör hos något av gängen förutom att Ramirez inte får spela för Hull då han är inlånad från just Southampton. Ruskigt fin form hos gästerna som ligger tvåa i serien – på bortaplan har man dock visat sig lite mänskligare med två vinster och två torsk på fyra matcher. Hull vantrivs mot Southampton rent historiskt och kommer att få problem även nu, men snart är det väl dags för en formdipp för gästerna?

Du vet den där casinoreklamen med alla rosa bollarna? Du får några gratisspel via Sparka & Spring här.

5. Leicester – WBA 1(x)
• Ytterligare två lag som klarat sig bra från större skadebekymmer. Nykomlingen Leicester har haft det tufft på slutet med en poäng på de fyra senaste matcherna. Det är dock hemma man ska leverera och det har man verkligen gjort – man har inte förlorat hemma trots att lag som Everton, United och Arsenal varit på besök. WBA kan blixtra till ibland och visst kan man vinna här, men jag får en liten känsla av att Leicester kammar till sig och tar minst en pinne.

6. Stoke – West Ham 1(x2)
• Bardsley och harkranks-Crouch är avstängda för Stoke medan Västra Skinkan avvaktar och ser om Sakho kan spela eller inte. Anfallaren har sprutat in mål men dras med skada och kan tvingas stå över – har han känningar borde han vilas då Stoke är väldigt tuffa att möta. Dock verkar det som om Jarvis och Tomkins kan vara åter i West Ham efter skador. Håll koll på startelvorna!  Hur öppet som helst.

7. Blackburn – Reading 1(x) M
• Inga nya skador eller avstängningar hos Rovers medan Reading får klara sig utan avstängde mittbacken Michael Hector och dessutom är skadelista fortsatt lång, även fast några lirare snart kan vara tillbaka. Över 60% på ettan känns i högsta laget för mig och krysset följer med.

8. Brentford – Derby 2
• Serieledande Derby gasar på och har visat hittills att man är en stark kandidat att knipa en direktplats till Premier League. Snopen förlust förra helgen hemma mot Wigan med 1-2 men man var snabbt på banan igen och bortaslog i veckan Fulham i Ligacupen med 5-2. Det blir riktigt svårt för Brentford att stå emot – visst, nykomlingen har bara en hemmaförlust under säsongen men då har motståndet inte varit det bästa. Jag tror på tvåan, men krydda med ett kryss om du har råd.

9. Cardiff – Leeds 1
• Cardiff har mittbacken Ben Turner tillgänglig för första gången den här säsongen och kommer verkligen att vara en tillgång. Neil Redfearn gör sin första match som tränare för Slamp-Leeds och anfallaren Doukara är tillbaka efter avstängning. Sex raka matcher utan vinst för Leeds och troligtvis förlängs den sviten nu. Cardiff har inte förlorat mot Leeds sedan 1957! Tolv raka matcher (hemma och borta) utan tre pinnar för Leeds.

10. Charlton – Sheffield W 1(x)
• En hel del skador i Charlton som har varit riktigt bra på hemmaplan den här säsongen där man fortfarande är obesegrat (4 3 0). Men nu ställs man mot ett svårslaget Sheffield som bara torskat en match på bortaplan den här säsongen men som också har lite problem med målskyttet. Utgångsettan känns given, men när två av de kryssgladaste lagen ställs mot varandra så följer ju såklart en gardering med också. 🙂

11. Huddersfield – Nottingham 1(x2)
• Efter en lysande inledning av säsongen så har nu Nottingham åtta raka tävlingsmatcher utan vinst (fem kryss, tre torsk). Kanske kan inlånade Tom Ince få ordning på poängskörden? Fyra raka hemmamatcher utan torsk för Huddersfield, men då har man också mött ganska svagt motstånd. Man har ett riktigt vasst anfallsspel men släpper också in många mål. Mött ett hungrigt Forest som snart får utdelning.

12. Rotherham – Middlesbrough (x)2
• Viktige mittfältaren Grant Leadbitter är tillbaka i Boro efter avstänging medan hemmalaget får klara sig utan ytterbacken Skarz då han dragit på sig fem gula kort. Revell är i målform för hemmlaget och har gjort mål i tre raka matcher. Nykomlingen Rotherham har imponerat hittills och kan inte räknas bort helt här trots att Boro kanske har ett bättre lag på pappret. x2 räcker?

13. Watford – Millwall 1(x)
• Kryssgarderingen kommer med snabbt för mig då procenten på Watford är alldeles för hög. Dessutom är gästernas försvar riktigt bra just nu och man gnetar ofta till sig oväntade poäng. Målisen Gomes kan missa för Watford som redan har ett par tunga defensiva avbräck. Liten varning för Millwall.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.