Stryktipset, vecka 43, 30 oktober 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 43, 30 oktober 2021

Herrejävlar vilken svettig kupong! 🙂 Massa miljoner i potten och många svårbedömda matcher. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till!

1. Liverpool – Brighton 1
• Brighton är svårslaget, men här blir det antagligen för svårt. Liverpool är i kanonslag och Salah är helt omöjlig att stoppa känns det som.

 

2. Tottenham – Manchester U 2
• Två lag som är i gungning och det pyr ju inte optimism i föreningarna direkt. Pogba avstängd för gästerna efter sitt röda kort mot Liverpool. Trots det: tvåa. Spurs känns riktigt skakigt och gästernas offensivt är ju inte jätteuselt när det kommer igång. Kane är inte riktigt den Kane vi minns från tidigare säsonger.

 

3. Newcastle – Chelsea (x)2 M
• Nja, visst ska Chelsea vara favorit här, men med Lukaku, Werner och nu även Kovacic på skadelistan så börjar procenten kännas lite väl hög. Chelsea har bra vunnit två av de åtta senaste mötena borta mot Newcastle.

 

4. Watford – Southampton 2
• Ward-Prowse tillbaka efter avstängning och det kommer att stärka Sotuhampton ordentligt. Man åkte visserligen ur ligacupen mot Chelsea i veckan, men man bytte ut hela tio pers från ligamatchen och man kan ställa en stark elva på planen. Southampton har inte förlorat borta mot Watford på de sju senaste besöken. Jag testar tvåan!

 

5. Burnley – Brentford 1(x2)
• Öppen historia mellan Burnley som inte har rätta flytet mot nykomlingen Brentford som fortsätter att imponera. Det lär bli en tajt och målmässigt jämn match och delad pott skulle inte överraska mig. Men helst alla tecken!

 

6. Bristol C – Barnsley (1x)2
• Visserligen bara en seger på hela säsongen för Barnsley, men jag tycker att man räknas ut lite väl snabbt av tipparna här. Bristol har inte vunnit hemma än och ca 55% på ettan känns väldigt högt. Värdet ligger i x2.

 

7. Derby – Blackburn 1(x2)
• Bara en torsk på de åtta senaste för Derby, men man kryssar också en hel del. Man ligger jumbo, men startade ju också med tolv minuspoäng. Blackburn har en hög högstanivå, men man är oftast bättre hemma och på resande fot har man bara en seger den här säsongen.

 

8. Huddersfield – Millwall (x)2
• Lurigt möte mellan två ganska formstarka gäng. Jag ser dock Millwall som lite bättre och man har imponerat mot bra motstånd på resande fot. Utgångstvåa, men krysset följer med.

 

9. Hull – Coventry (x)2
• Nykomlingsmöte mellan succégänget Coventry och Hull som sliter nere i botten. Bortaspelet är dock inget vidare för Coventry samtidigt som Hull oftast stretar mot bra hemma så det kanske är en lika given tvåa som tipparna vill få det till?

 

10. Middlesbrough – Birmingham 1(x)
• Det är en ruggigt tuff kupong och jag förstår att procenten ballar ur här och var när man måste försöka hitta spikar. Som här till exempel där Boro streckas till ca 65% (borde vara runt 44% om man jämför med oddset). Garderingar åker fram för mig.

 

11. Preston – Luton (1x)2
• Torsk för Preston i derbyt mot Blackpool i senaste ligamatchen och så planenligt ut mot Liverpool i veckans ligacupmatch. Längre vila för Luton som verkligen har kapacitet att störa ett just nu uddlöst hemmalag.

 

12. Sheffield U – Blackpool 1 (2)
• Som sagt, en vrålsvår kupong med många öppna matcher. Så visst är man sugen på att spika ettan. Sheffield ligger efter i tabellen men på pappret ska man vara klassen bättre än Blackpool…men det är på pappret det. Gästerna är ett kaxigt gäng som ger alla lag en match. Varför kan man inte få 13 helgarderingar att leka med!?

 

13. Swansea – Peterborough 1
• Äh va fan, nu blir det väl en spik då, trots urballad procent. Hemma i Wales är Swansea ruggigt starkt och även fast Peterborough visat lite form på slutet så borde man få problem här.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.