Stryktipset, vecka 43, 29 oktober 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 43, 29 oktober 2022

Helgen är här och stryket likaså! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Liverpool – Leeds 1
• Torsk borta mot Nottingham för Liverpool i ligan senast och vinst borta mot Ajax i CL i veckan. Liverpool agerar skakigt stundtals, men hemma är man ändå stabilt. Leeds bortaspel imponerar inte.

 

2. Fulham – Everton 1(x2)
• Fin form hos Fulham som har två raka segrar. Man har bara torskat en match hemma på Craven Cottage den här säsongen och det är mycket möjligt att den statistiken förlängs nu.

 

3. Brighton – Chelsea 2
• Känslosamt möte när Graham Potter återvänder sin gamla hemmaplan där han styrde för bara någon månad sen. Hans Chelsea går riktigt starkt just nu samtidigt som hans gamla Brighton är inne i en svacka.

 

4. Newcastle – Aston Villa 1(x) M
• Reaktion direkt för Villa efter att man sparat Gerrard som tränare – vinst med 4-0 mot Brentford. Nu möter man dock ett formstarkt Newcastle som tågat upp till en fin fjärdeplats. Max en pinne för gästerna.

 

5. Bournemouth – Tottenham 2
• Bara en seger på de sex senaste bortamatcherna för Spurs och jag har svårt att förlita mig på laget just nu. Visst ska man besegra nykomlingen Bournemouth som har två raka torsk. Ensam tvåa just nu, men mycket möjligt att garderingarna trillar in framåt avspark. 🙂

 

6. Crystal P – Southampton 1(x2)
• Efter en tung period börjar Southampton lyfta sig lite med fem poäng på de tre senaste matcherna. Visst kan man störa även här, men Palace är starkt hemma och allt måste klaffa om gästerna ska få med sig poäng. Jag får lite skrällgurgel i magen.

 

7. Brentford – Wolverhampton 1(x)
• Shit vad det krisar i Wolves som ligger näst sist efter en katastrofstart på säsongen. Kan poängen ramla in mot Brentford? Kanske, men hemma i London är Brentford starkt och mer än en poäng tror jag inte att det blir för gästerna.

 

8. Coventry – Blackpool 1(x)
• Inget sexigt möte det här kanske, men det är faktiskt två formstarka gäng som möts. Coventry må ligga trea från slutet men har faktiskt bara förlorat en av de nio senaste matcherna. Även Blackpool går fint med 2 2 1 på de fem senaste. 1x känns tryggt.

 

9. Cardiff – Rotherham 1(x2)
• Tre raka torsk för Cardiff och NOLL mål framåt på dessa matcher. Att man nu streckas till nära 60% känns lite väl högt. Rotherham är ett svårspelat gäng och jag vill inte räkna bort laget i Wales.

 

10. Hull – Blackburn (1) 2
• Efter tre raka segrar kravlar sig Rovers kvar i toppen och ligger nu trea. Hull har två raka segrar men hemmaspelet går sådär – fyra torsk på de fem senaste.

 

11. Luton – Sunderland 1
• Verkligen börjar komma ikapp nykomlingen Sunderland som bara har en seger på de sju senaste (mot nykomlingen Wigan). Det är hemma man tar de flesta poängen och jag tror det blir riktigt svårt mot Luton som är svårslaget hemma.

 

12. Preston – Middlesbrough 1(x)
• Öppen match att vänta mellan två lag som inte får saker att stämma. Preston är seriens näst sämsta hemmalag och Boros är seriens näst sämsta bortalag. Snarkfest?

 

13. Wigan – Watford 1(x)2
• Wigan är en annan nykomling som har det jobbigt just nu. Man har förlorat fem av de sex senaste matcherna och börjar närma sig nedflyttningsstrecket. Watford beter sig jävligt märkligt och blandar toppinsatser med magplask. Helst alla tecken.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.