Stryktipset, vecka 43, 29 oktober 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 43, 29 oktober 2016

Hur gick det på Tips-SM första veckan? Det såg bra ut för mig ett tag, men sen kom de klassiska felplingen. 🙂 Här kommer ett spelförslag till veckans kupong. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Burnley 1
• Efter en dålig period tog United en mycket viktig seger i cupen mot City. Det kan ha fått igång laget och Burnley har oftast jobbigt på bortaplan. Lira på matchen här.

 

2. Middlesbrough – Bournemouth 1(x2)
• Boro har blivit en ganska stor favorit här trots att man fortfarande står utan hemmaseger. Visst, man gnetade till sig en pinne borta mot Arsenal, men det är annat när man ska försöka föra spelet. Boro saknas Stanislas men har ändå chans att störa.

 

3. Tottenham – Leicester 1(x)
• Två raka bortamatcher i ligan för Spurs och två kryss (Bournemouth & WBA). Dessutom har man spelat oavgjort borta mot Leverkusen i CL och torskat borta mot Pool i Ligacupen. Nu är man ÄNTLIGEN hemma igen och man lär vara sjukt suget på att ta tre fina poäng efter längre tids torka. Sissoko avstängd för hemmalaget.

 

4. Watford – Hull 1
• Hull har det riktigt  jobbigt just nu, och det hjälper ju inte att klippan Snodgrass är skadad. Watford har gjort det bra på hemmaplan trots riktigt bra motstånd. Tre poäng är troligt nu. Deeney avgör? Spela på målskyttar här.

 

5. WBA – Manchester C 2
• Se raka tävlingsmatcher för City utan seger, och på tisdag väntar Barcelona igen. Jag vill gärna kika på startelvan innan jag bestämmer mig helt – man skulle ju kunna spara någon lirare inför CL-matchen. City har vunnit de nio senaste ligamatcherna mot WBA. City vinner igen? Spela på resultat här.

 

6. Barnsley – Bristol C 1(x2)
• Usch fy fan, den här matchen får jag inget grepp om. Två lag som är långt ifrån stabila och en helgardering känns given.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

7. Brighton – Norwich 1(x)
• Toppmöte mellan tvåan Brighton och fyran Norwich. Gästerna har gått lite kräftgång på slutet med torsk mot Preston och utslaget av Slamp-Leeds i Ligacupen. Ettan kritas ned först, men någon slags gardering kan vara på sin plats. Räcker 1x?

 

8. Cardiff – Wigan 1(x2)
• Från toppmöte till bottenmöte. Cardiff har dock tagit sju poäng på de tre senate matcherna så formen är på uppgång. Wigan har också sett ganska bra ut på slutet trots skral poängskörd. Någon singeletta blir det inte för mig.

 

9. Derby – Sheffield W 1(x2)
• Ännu en öppen historia. Lite oflyt för Derby senast mot Huddersfield (torsk på övertid) – innan dess har man sett bra ut. Motståndet är dock tufft nu och någon enkel trepoängare blir det inte.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

10. Fulham – Huddersfield (x)2
• Fula Skinkan ser inte sylvasst ut och hemma på Craven Cottage har man sex raka tävlingsmatcher utan seger. Tabelltrean Huddersfield är inget fantastiskt bortalag men jag tror man åker hem med poäng. Jag får lite kryssgurgel i magen.

 

11. Leeds – Burton 1
• Slamp-Leeds går bra just nu och i Ligacupen slog man ut Norwich på straffar. Namnet Burton är ju inte direkt skräckinjagande, men nykomlingen har gjort det bra hittills och ska inte underskattas.

 

12. Preston – Newcastle (x)2
• Lagen möttes faktiskt i ligacupen i tisdags. Den matchen vann Newcastle med hela 6-0! Dock fick Preston en utvisning efter redan 25 minuter så jag tänker inte läsa in för mycket i den matchen. Man ska aldrig räkna bort Preston som är värt minst en kryssgardering.

 

13. Reading – Nottingham 1(x) M
• Nja, procenten på singelettan lockar inte mig här. Forest har inte gått som tåget direkt, men har haft en hel del stolpe ut och en pinne här skulle inte förvåna mig.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.