Stryktipset, vecka 43, 28 oktober 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 43, 28 oktober 2023

Kul att helgen är här och att stryket på en rejäl jackpott! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Wolverhampton – Newcastle (x)2
• Newcastle åkte på däng hemma mot Dortmund i onsdags. Visst ska man vara favorit, men Wolves börjar hitta form och någon självklar tvåa är det inte för mig.

 

2. Arsenal – Sheffield 1
• Inte mycket att snacka om här. Jesus ny på Arsenals skadelista men trots det och Champions League i veckan så ska man köra över Sheffield som har fortsatt många lirare borta.

 

3. Bournemouth – Burnley 1(x)
• Ångestladdat bottenmöte, men visst är det Bournemouth som har mest press på sig jämfört med nykomlingen Burnley. Bournemouth står fortfarande utan seger efter nio omgångar. Hemma har dock Bournemouth ställts mot riktigt bra lag, förutom senast kanske när Wolves gästade – då fick man istället en man utvisad efter 54 minuter. Cook avstängd nu,.

 

4. Barcelona – Real Madrid 1(x2)
• El Clasico letar sig in på kupongen! Kul men helt jävla omöjligt att sia om naturligtvis. Skavanker stör i båda lagen så dessutom svårt att räkna ut vilka som lirar. Nej det får bli alla tecken.

 

5. Blackburn – Swansea 1
• Rovers har verkligen tagit ur svackan nu med tre raka segrar. Hemma är man lite svajigt men visst ska man vara favorit mot Swansea som sett lite trubbigt ut på slutet. Gästerna kan störa, men just nu lämnas ettan ensam.

 

6. Cardiff – Bristol C 1 (2) M
• Cardiff har gjort det riktigt bra hemma i Wales den här säsongen och borde ha hyfsade chanser till tre pinnar igen när Bristol kommer på besök. Gästerna har mängder av skador i försvaret. Men samtidigt är man ett lurigt gäng som vunnit här tre av det fyra senaste gångerna.

 

7. Hull – Preston 1(x)
• Hull står upp riktigt bra den här säsongen och är ytterst svårslaget. Preston har sex raka utan seger och jag tror det blir svårt att ändra på det nu. Hemmapoäng.

 

8. Ipswich – Plymouth 1
• Ipswich fortsätter ösa på! I veckan vann man igen (Bristol C)  och ligger tvåa bakom Leicester i tabellen. Visst ska man ha bra chans igen när bortasvaga Plymouth gästar.

 

9. Middlesbrough – Stoke 1(x)
• Otrolig svit för Boro nu som har sju raka segrar. Stoke gör det helt okej nu, men på bortaplan är man inte bra alls. Ettan är trolig, men krysset får följa med.

 

10. QPR – Leicester 2
• Serieledande Leicester är otroligt vassa just nu och jag har svårt att se hur ett otroligt formsvagt QPR ska stoppa gästerna.

 

11. Sunderland – Norwich 1(x2)
• Två lag som har haft det lite körigt på slutet men som också mött bra gäng. Norwich är en katastrof på bortaplan just nu, men det finns en hög högstanivå. Öppet.

 

12. Watford – Millwall 1(x2)
• Visserligen två raka segrar för Watford men någon fantastisk fotboll har det inte bjudits på och det är ingen favorit jag förlitar mig på. Millwall är svårslaget och kan störa.

 

13. Charlton – Bolton 1(x2)
• League One avslutar kupongen och det är ett lurigt möte. Bolton har bra form och ligger på en fin fjärdeplats samtidigt som Charlton är starkt hemma. Bolton brukar det göra det bra på den här arenan och jag vill helst inte fila bort något tecken.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.