Stryktipset, vecka 43, 27 oktober 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 43, 27 oktober 2018

Äntligen stryktipsdags igen! Tuff kupongen den här veckan men här kommer ett spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brighton – Wolverhampton 1(x2)
• Två raka 1-0-vinster för Brighton som börjar hitta lite form. Dock åkte viktige anfallaren Glenn Murray på en hjärnskakning senast och kan eventuellt missa. Chocktorsk för Wolves när man föll hemma mot Watford med 0-2. Bra form innan dess, men kanske är man på väg ned i form. Lär bli en tajt historia detta.

 

2. Fulham – Bournemouth (1) 2
• Om inte Fula Skinkan börjar nöta försvar snart så lär det bli spel i Championship nästa säsong, för shit vad man läcker bakåt. Möter nu ett offensivt Bournemouth och kan få problem igen.

 

3. Liverpool – Cardiff 1
• Inget snack här. Pool joggade hem en lätt seger mot Röda Stjärnan i Champions League i veckan och behövde inte förta sig. Kan rotera lite och ändå vinna detta tämligen enkelt.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Southampton – Newcastle 1(x2)
• Newcastle får fortsätta vänta på första trean efter 0-1-förlusten hemma mot Brighton senast. Ändring mot Southampton? Kanske ändå. Även hemmalaget är desperat efter poäng och jagar första hemmavinsten. Jag vill helst ha med alla tecken.

 

5. Watford – Huddersfield 1
• Efter fem raka tävlingsmatcher utan seger vann Watford borta mot Wolves senast. Kanske är det starten på en finare formkurva. Visst ska man vara favorit mot Huddersfield men procenten på ettan är ju lite urballad och kanske pillar jag med ett lyxkryss tillslut.

 

6. Birmingham – Sheffield W 1(x)
• Tio raka utan förlust för Birmingham som dessutom har tre raka segrar. Sheffield W ligger bara en poäng efter Birmingham i tabellen men formen är desto sämre – två raka torsk och bara en seger på de fem senaste. Mängder av skador är en förklaring till gästerna svaga form. 1x räcker?

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Bolton – Hull 1(x2)
• Viktigt ångestmöte i botten av tabellen. Bolton brukar trivas hemma mot Hull och visst kan hemmafördelen väga tungt även idag. Någon gång kommer det dock att vända uppåt för Hull igen, och om det är någon gång man ska ha chans till tre poäng på bortaplan så är det väl kanske nu.

 

8. Millwall – Ipswich 1
• Paul Hurst fick kicken av Ipswich i veckan som nu jagar en ny huvudtränare. Och framförallt jagar man poäng! Det blir inte lätt mot ett hemmastarkt Millwall som gjort mål i 14 av de 15 senaste hemmamatcherna i ligan. Ipswich är dock lite av ett bogey team för Millwall så har du råd kan det kanske vara läge för garderingar här med.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Norwich – Brentford 1(x)
• Brentford har inte fått någon vidare start under nye tränaren Frank. Två raka torsk och visst får man det svettigt igen när man gästar Norwich, som klättrat upp på playoff-plats efter ett par vinster. Gästerna har definitivt potential att störa om man kommer upp i nivå.

 

10. Sheffield U – Wigan 1
• Wigan har förlorat alla utom en bortamatch den här säsongen. Tredjeplacerade United känns stabilt och borde kunna ta detta tämligen bekvämt. Sheffield förlorade hemmapremiären men efter det är man obesegrat på Bramall Lane.

 

11. Swansea – Reading 1(x) M
• Speciell match för Readings tränare Paul Clement som var coach för Swansea för inte så länge sen. Jag gillar inte riktigt procenten på singelettan här. Reading är underskattat, har mött riktigt vasst motstånd på resande fot hittills och kan mycket kriga till sig en pinne.

 

12. West Bromwich – Blackburn 1(x2)
• Efter uppehållet har två raka torsk. Rovers må vara nykomling i Championship men man har stått upp bra inledningvis, och mot bra motstånd dessutom. Hemmaseger mot serieledande Leeds men också bortaskalper i seger mot Stoke och poäng mot Derby. Skrällchans!

 

13. Bristol C – Stoke 1(x)
• Två ganska så formstarka lag. Stoke har dock förtvivlat svårt att vinna borta – bara en seger på resande fot. Flyt hos Bristol som avgjort två raka matcher i slutminuten. Jämn match att vänta?

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.