Stryktipset, vecka 43, 24 oktober 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 43, 24 oktober 2020

Massor av miljoner i jackpott och en högintressant kupong! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Chelsea 1(x)
• Ska det bli tredje raka torsken hemma på Old Trafford för United? Det har inte hänt sedan 1979. Men efter 1-6-torsken mot Spurs så har man hämtat sig bra och slog ju PSG borta i CL i veckan. Chelsea är inte kattskit direkt, men nu tror jag att man får nöja sig med max en pinne. Många mål att vänta?

 

2. Liverpool – Sheffield U 1
• Visst kommer skadade Van Dijk vara saknad, men Liverpool visade mot Ajax i Champions League att man ändå kan hålla nollan. Viktige mittfältaren John Fleck skadad för gästerna så troligtvis får åka hem utan poäng.

 

3. Fulham – Crystal P (1x)2
• Struligt för Palace som fick Cahill skadad senast och dessutom har Ayew och Butland åkt på Covid. Men även utan Ayew där framme så har Palace goda chanser att göra mål på Fulhams ihåliga försvar. Helst alla tecken ändå – snart kommer första segern för Fula Skinkan.

 

4. Cardiff – Middlesbrough 1
• Två lag som inlett stabilt och där defensiven är stark. Det lär inte bli något målkalas i Wales och en jämn match är att vänta. De fem senaste mötena har samtliga slutat i 1-0-segrar (fyra för Cardiff, en för Boro). Jag kryssar från vänster.

 

5. Bristol C – Swansea (x)2
• Lurigt möte mellan två lag som blandar och ger just nu. Båda gängen är med toppskiktet men speciellt stabilt tycker jag inte att man agerar. Bristol stor favorit hos tipparna…men Swansea är favorit hos oddssättarna. Drar en liten rövare.

 

6. Coventry – Blackburn (x)2
• Lite motigt på slutet för Blackburn som öppnade säsongen starkt och öste in mål. Nu bara en poäng och ett mål framåt på de tre senaste matcherna. Nu är dock motståndet lättare – nykomlingen Coventry är dock ingen slagpåse och kan mycket väl ta en pinne.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Huddersfield – Preston 1(x2)
• 3 1 0 på de fyra senaste för Huddersfield imponerar. Dock har kanske inte motståndet varit det bästa, men samtidigt är ju alla matcher i serien svåra. Preston blandar och ger men har riktigt hög högstanivå. I modern tid har lagen mötts 11 gånger – aldrig har bortalaget vunnit. Blir nog alla tecken för mig.

 

8. Stoke – Brentford (x)2
• Högintressant möte mellan två potentiella topplag. Brentford känns som några strån vassare än Stoke just nu och jag känner mig hyfsat trygg med x2 här.

 

9. Millwall – Barnsley 1(x2)
• Hemmalaget har blåsts upp till för stor favorit här tycker jag. Visst, Barnsley är segerlöst så här långt men har stått upp bra mot bra lag och brukar dessutom kunna ställa till problem för Millwall. Ett möjligt skrälldrag.

 

10. QPR – Birmingham 1(x2)
• Inget sexigt mellan två lag som inte vunnit på fem raka matcher, och ett målsnålt kryss här skulle ju inte direkt överraska. Birmingham brukar ha svårt att vinna borta mot QPR och kanske kan det hålla i sig. Jag kryssar från vänster, men helgardering behöver inte vara fel.

 

11. Norwich – Wycombe 1
• Hua! Kan man verkligen lita på att Norwich gör jobbet mot slagpåsen Wycombe? Hm, Norwich har ju inte direkt öppnat lovande, men börjar komma igång nu efter två raka segrar. Etta, men på större system så åker krysset med.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Reading – Rotherham 1(x) M
• Reading leder serien men nykomlingen Rotherham är ett lurigt gäng och hemmalaget lär få slita för segern. Jag kan inte påstå att jag älskar procenten på ettan, men på en tuff kupong så lämnas den ensam…eller näe förresten det gör den inte alls – kryssgardering!

 

13. Sheffield W – Luton 1
• Corona stör hos Luton och formen är dalande. Sheffield rosar inte heller marknaden direkt men borde ha bra chans till tre viktiga pinnar. Sheffield startade ju säsongen med 12 minuspoäng om nu någon missat det.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.