Stryktipset, vecka 42, 22 oktober 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 42, 22 oktober 2022

Högintressant kupong med många skrällmöjligheter. Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Manchester U 1(x)
• Högintressant möte mellan två toppklubbar som börjar hitta formen. Du brukar bli täta möten mellan lagen och visst lär det bli tajt även nu. Jag kryssar från vänster.

 

2. Manchester C – Brighton 1
• Brighton är bra när man är bra, men insatsen hemma mot Nottingham senast var allt annat än bra och visst blir det svårt igen när man ställs mot City. Spik.

 

3. Everton – Crystal P 1(x)
• Palace har fortfarande inte vunnit på bortaplan den här säsongen (0 3 1), men man har också mött bra motstånd. Nu känns det aningen mänskligare när man möter Everton som dock är svårslaget hemma.

 

4. Blackburn – Birmingham 1(x2)
• Visst Rovers har börjat hitta lite form, men det har även Birmingham och jag tycker att ettan streckas alldeles för hårt. Det känns bra mycket öppnare än så. Helst alla tecken.

 

5. Middlesbrough – Huddersfield 1
• Hudderfield går dåligt och på bortaplan har man bara en ynka poäng. Visst borde man få problem även borta mot Boro som dock agerar aningen ojämnt. Ettan nu men möjligt att det blir kryssgardering till slut.

 

6. Millwall – WBA 1(x) M
• Tre raka segrar för Millwall som börjar närma sig toppen. WBA ligger på nedflyttningsplats just nu och får svårt igen. Ettan streckas för hårt och krysset följer med.

 

7. QPR – Wigan 1(x2)
• Det är klart att man inte kan spika QPR till SJUTTIOFEM PROCENT. Det är ju helt koko och garderingarna följer med på ren reflex.

 

8. Reading – Bristol C 1(x2)
• Jag tror det kan bjudas på underhållande och chansrik match här. Bristol blandar och ger men har visat att man kan ta poäng på de bästa. Reading har tre raka torsk men har hög högstanivå.

 

9. Rotherham – Hull 1
• Rotherham är riktigt starkt hemma och ett bortasvagt samt skadedrabbat Hull kan få stora problem. 4 3 1 på åtta spelade hemmamatcher för Rotherham.

 

10. Sheffield U – Norwich 1(x)
• Haveri för Sheffield som efter uppehållet har fem raka utan seger. Även Norwich krisar just nu med tre raka torsk. Hög kapacitet hos båda lagen och dagsformen avgör.

 

11. Stoke – Coventry 1(x2)
• Medgång för Coventry som efter en tung start på säsongen nu börjar hitta formen – bara en torsk på de sju senaste matcherna. Stoke blandar och ger men har bara vunnit en av de sex senaste hemmamatcherna. Jag gillar inte prollen på ettan.

 

12. Sunderland – Burnley (x)2
• Visserligen bara en seger på de sex senaste för Sunderland men hemma är man svårslaget – bara en förlust på hela säsongen. Även Burnley är svårslaget och ska vara snäppet starkare här. Bortapoäng!

 

13. Shrewsbury – Charlton 1
• Charlton är otroligt svagt på resande fot och har fortfarande inte vunnit borta. Nu blir det svårt igen när man ställs mot ett hemmastarkt Shewsbury som vunnit tre raka matcher.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.