Stryktipset, vecka 42, 22 oktober 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 42, 22 oktober 2016

Underbar kupong med bara engelska matcher – precis som det ska vara! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

Och glöm inte Tips-SM som drar igång i helgen!

1. Arsenal – Middlesbrough 1
• Krävs inte så mycket analys här. Visst ska Arsenal ta det här trots CL i veckan. Cazorla osäker till spel.

 

2. Burnley – Everton (x)2 M
• Jag gillar inte procenten på tvåan och väljer direkt att gardera. Burnley är inte lättslaget på Turf Moor och även fast Gray är avstängd så tror jag på liten poängchans.

 

3. Hull – Stoke 2
• Formsvagt Hull möter ett hungrigt Stoke som är på gång efter en tung inledning. Ca 40% på tvåan just nu och det tar jag alla dagar i veckan…framförallt på lördagar. 😉

 

4. Leicester – Crystal P 1(x2)
• Nja, det här kan bli problematiskt för regerande mästaren Leicester. Formen är inte fantastisk och Vardy, Morgan och King dras med skavanker. Jag avvaktar tills jag ser startelvorna men det får fanemig bli en helgardering just nu!

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

5. Swansea – Watford 1
• Man ska inte stirra sig blind på Swanseas förlustsvit. Motståndet har verkligen varit otroligt bra och man har inte gjort bort sig alls trots förlusterna. Watford kan störa, men möter Swansea i fel läge.

 

6. West Ham – Sunderland 1
• Det borde ju vara en fin möjlighet för Västra Skinkan att ta ytterligare en viktig seger efter den katastrofala inledningen på säsongen. BK Katastrof, eller Sunderland som man kallas i folkmun, ligger tvärsist och spelar riktigt uselt just nu. Mycket ska ha hänt sen senast för att man ska ta poäng här.

 

7. Aston Villa – Fulham 1(x)
• Efterlängtad seger för Villa i veckan, men det satt långt inne – övertidsstraff borta mot Reading. Jag har slutat lita på Aston Villa och någon spiketta blir det inte.

 

8. Brentford – Barnsley 1 (2) M
• Favoritskapet ligger helt klart på Brentford och visst ska man klara av att vinna mot ett formsvagt Barnsley. Om jag får några bonusgarderingar att leka med så kanske jag lyxar till det med en gardering. Och det fick jag! Här kommer den omotiverade skrällgarderingen! 🙂

 

9. Huddersfield – Derby 1(x2)
• Derby ligger fortfarande i botten, men formen är ganska god och man börjar sakta men säkert klättra i tabellen. Huddersfield har två raka torsk och kan inte vara säker på poäng. Helst alla tecken.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

10. Newcastle – Ipswich 1(x) M
• Ja jag vet att Newcastle är bra och att man TROLIGTVIS vinner det här. Men jag är inte tillräckligt övertygad för att spika ettan till typ 80%. Gneta är något Ipswich är bra på och kan man bara hålla nollan under den inledande anstormningen så kanske ett mirakel kan ske. Lite kul ska man väl få ha!? 🙂

 

11. Sheffield W – QPR 1(x)
• Jag gillar Sheffield som ofta bjuder på roliga tillställningar. Man är bra hemma men släpper till lite väl mycket bakåt. Sheffield ska vara favorit, men QPR är formstarkt och kan kriga till sig en pinne.

 

12. Wigan – Brighton (x)2
• Mitt kära Wigan ligger förvisso näst sist men är obesegrat de fyra senaste matcherna och har nära upp till kvalstrecket. Dock tror jag att man möter för tufft motstånd den här gången – Brighton är riktigt stabilt och håller man huvudet kallt så blir det tre pinnar.

 

13. Wolverhampton – Leeds 1(x2)
• Nämen se på fan – Slamp-Leeds letade sig in på kupongen till slut…det var väl treeevligt! Vinstlös svit på fyra matcher för Wolves, men man har också mött tufft motstånd. Leeds gör det bättre hemma än borta, men kan helt klart störa.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.