Stryktipset, vecka 42, 21 oktober 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 42, 21 oktober 2023

Åh äntligen är landslagskaoset över och vi kan fokusera på England igen! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Arsenal (x)2
• Bisarrt många skador i Chelsea nu och det blir svårt att hålla emot Arsenal. Lite skador även hos gästerna, men jag tror ändå att Gunners åker hem med poäng.

 

2. Sheffield U – Manchester U 2
• Om det är något lag som ska sumpa det här så är det väl ändå Manchester U. Visst, Newcastle vann med hela 8-0. Men United är inget Newcastle och det känns otroligt svajigt. Tvåa just nu men jag ska försöka jobba in garderingar.

 

3. Manchester C – Brighton 1
• City är inte sitt bästa slag med tre torsk på de fyra senaste matcherna. Hemma är man dock vrålstarkt och Brighton brukar inte trivas här. Ettan först men Brighton har kapacitet att störa om allt klaffar.

 

4. Newcastle – Crystal Palace 1(x) M
• Palace är ett lurigt tight gäng och jag tror att det kan bli en tät match trots Newcastles favoritskap. Isak är osäker till spel och skandalen kring Tonali kan påverka gruppen. Kul skrälldrag.

 

5. Nottingham – Luton 1(x2)
• Nottingham står upp bra mot bra gäng, men att vara spelförande som här är inte samma sak. Visst ska hemmalaget vara favorit men jag vill gärna få med garderingar.

 

6. Bournemouth – Wolverhampton (x)2
• Uppehållet kom lägligt för Bournemouth som släppt in tio mål på de tre senaste ligamatcherna. Det blir tufft igen. Wolves visar att man står upp mot det bästa och jag tror man åker hem med poäng.

 

7. Brentford – Burnley 1
• Även Brentford hade en tuff period innan landslagsuppehållet men mötte också väldigt bra lag. Nu är det lättare emot när Burnley gästar och jag tror att hemmalaget tar tre viktiga poäng.

 

8. Norwich – Leeds (1x)2
• Gah två av de värsta lagen att spela på för min del och det krävs inte många hundradelar innan jag helgarderar denna. Leeds är starka hemma men på resande fot är det upp och ned. Samtidigt är Norwich starkt hemma men går på ordentligt minor ibland.

 

9. Blackburn – Cardiff 1(x)
• Blackburn har åtta raka hemmamatcher mot Cardiff utan förlust. Bra chans till poäng den här gången också tror jag. Procenten på singelettan har dock ballat ur helt och krysset följer med.

 

10. Bristol C – Coventry 1(x2)
• Bristol har inte imponerat på hemmaplan den här säsongen och visst kan man få problem med Coventry som har en hög högstanivå. Helst alla tecken.

 

11. Hull – Southampton 1(x2)
• Jag köper inte riktigt favoritskapet på Southampton. Visst man har kommit igång lite men nu möter man ett väldigt svårslaget Hull och får se upp.

 

12. Middlesbrough – Birmingham 1(x)
• Uppehållet kom inte lägligt för Boro som kom igång ordentligt med fyra raka segrar. Även Birmingham gör det bra med två raka vinster. Nu har man fått in Rooney som tränare och visst kan det påverka. Poängchans för gästerna!

 

13. Swansea – Leicester 2
• Fyra raka segrar för Swansea är inte kattskit direkt, även fast motståndet inte varit superimponerande. Det kan bli en underhållande match mellan två lag med starkt självförtroende. Men jag tror att Leicester är numret för stort och vinner.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.