Stryktipset, vecka 42, 19 oktober 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 42, 19 oktober 2019

England är tillbaka med full kraft på stryket + att det är 12 miljoner i jackpott! Underbart! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Newcastle 1
• Chelsea spelar borta mot Ajax i Champions League, men man brukar inte rotera alltför mycket och ska vara stor favorit. Man får dock inte underskatta Newcastle som redan slagit Tottenham och United den här säsongen.

 

2. Tottenham – Watford 1(x) M
• Lloris skadad för Spurs och viss tvekan för Eriksen. Usel form för Tottenham innan uppehållet – bra chans att få en fin omstart mot tabelljumbon Watford. Liten varning för gästerna.

 

3. Aston Villa – Brighton 1(x2)
• Positiva vindar hos båda gängen skulle jag tro efter en hel okej start på säsongen. Brighton slog Tottenham klart senast. Villa har spelat riktigt trevlig fotboll och hemma är man svårslaget. Men ganska öppet ändå.

 

4. Bournemouth – Norwich 1
• Ännu en svettig uppgift för Norwich som inte känns stekhett just nu. På bortaplan trivs man inte alls och får jobbigt mot Bournemouth som brukar göra många mål hemma på Vitality stadium.

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG.

 

5. Leicester – Burnley 1
• Leicester var nära att skrälla på Anfield, men föll i slutsekunderna. Hemma mot Burnley ska man vara stor favorit – Burnley är dock svårspelat och har kryssat i tre av fyra bortamatcher.

 

6. Wolverhampton – Southampton 1
• Vilken skalp av Wolves senast! Traoré hängde två sena mål och man vann med 2-0. Man brukar trivas ganska bra mot Southampton men gästerna känns ändå lite luriga och kan kanske störa.

 

7. Crystal Palace – Manchester C (x)2
• Palace har öppnat starkt och ligger bara två poäng bakom City i tabellen. Naturligtvis skiljer det en hel del i kvalitet, men ändå. Nu är frågan om City kan revanschera sig efter chocktorsken hemma mot Wolves eller om man hamnar i svacka som Tottenham.

 

8. Leeds – Birmingham 1(x2)
• Nej du, inte en chans i helvetet att jag spikar Slamp-Leeds här! Man agerar otroligt ojämnt i dagsläget och detsamma gäller Birmingham. Leeds har bara hemmaslaget Birmingham EN gång på de fem senaste försöken.

 

9. Hull – QPR 1(x2)
• Nya unga QPR bara kör – låt det bära eller brista. Och det är ungefär det gör: man blandar fina vinster med märkliga förluster. Hull är svårt att lita på och jag ser helst en helgardering här.

 

10. Middlesbrough – West Bromwich (x)2
• Alltså, vad håller Boro på med!? 20:e plats i Championship är inte okej med tanke på spelarmaterialet och det var nog tur att landslagsuppehållet kom ändå. WBA leder serien men på bortaplan övertygar man inte och någon spiktvåa blir det inte för mig.

 

11. Brentford – Millwall 1(x)
• Även Brentford har blivit för stor favorit med tanke på hur ängsligt det sett ut. Millwall ger aldrig upp och kan absolut gneta till sig minst en pinne här.

 

12. Charlton – Derby 1(x2)
• Nykomlingen Charlton fick en kanonstart på säsongen men har nu dippat lite. Man sprattlar dock till ibland och Derby går inte säkert. Gästerna är ingen vinstmaskin på resande fot direkt och får passa sig.

 

13. Luton – Bristol C (x)2
• Även Luton är nya i Championship och börjar också dala lite efter en fin inledning – man har bara en seger på de sex senaste matcherna och får svårt igen. Bristol C har sett stabilt ut och jag tror på minst en pinne för gästerna.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.