Stryktipset, vecka 41, 15 oktober 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 41, 15 oktober 2022

Helgen är här! Och stryktipset likaså! Var hittar du skrällarna den här veckan? Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Tottenham – Everton 1
• Spurs blandar och ger men har kommit igång bättre på slutet. Hemma är man riktigt starkt och borde ha bra chans till tre pinnar igen. Everton vann visserligen senaste bortamatchen, men nu får man det jobbigare.

 

2. Fulham – Bournemouth 1(x)
• Mitrovic fortfarande ett frågetecken för Fulham. Fördel hemmalaget hursomhelst kanske, men Bournemouth ska inte underskattas – obesegrat de fem senaste matcherna.

 

3. Wolves – Nottingham 1
• Visserligen tre raka förluster för Wolves men man har också mött Chelsea, West Ham och Man C. Lättare motstånd nu och vinst är ett måste. Costa?

 

Välkomstbonus på 500 kr hos Coolbet – kolla in det här

 

4. Bristol C – Millwall 1
• Starkt hemmaspel av Bristol så här långt och jag tror man har bra chanser att ta nya fina pinnar mot Millwall. Gästerna är allt annat än bra borta och jag tror man svårt.

 

5. Burnley – Swansea 1(x)
• Två lag i kanonform och jag tror inte att det blir en given seger för Burnley här. Jag kryssar från vänster men minst kryssgarderingen ska med!

 

6. Cardiff – Coventry 1(x) M
• Jumbon Coventry kämpar på men ligger fortsatt tvärsist trots 1 3 1 på de fem senaste. Formen är inte den sämsta alltså och man kan kriga till sig poäng igen.

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

7. Middlesbrough – Blackburn 1(x2)
• Två lag som blandar och ger. Båda har hög högstanivå men man är långt ifrån stabila. Brukar ofta sluta oavgjort när Rovers gästar Boro och visst ska krysset med även den här gången… + alla andra tecken. 🙂

 

8. Preston – Stoke 1(x2)
• Ännu ett ovisst möte. Preston rår på de bästa men kan också torska mot de sämsta. Stoke visar fin form med bara en torsk på de fem senaste, men jag har svårt att förlita mig på att man tar poäng. Alla tecken!

 

9. Reading – WBA 1
• Kris i WBA efter nio raka utan seger. Reading har visat att man står upp riktigt bra hemma där man har 4 1 1 på de sex senaste. Jag tror man klarar av ett konfunderat bortalag.

 

10. Sheffield U – Blackpool 1(x2)
• Uppehållet kom olägligt för United som efter det har två torsk och ett kryss. Man leder fortfarande tabellen men jag tror inte att självförtroendet är på topp. Självförtroende borde dock Blackpool ha som slog Watford med fina 3-1 senast efter en superinsats.

 

Unibet dubblar din insättning upp till 1000 kr – kolla in det här

 

11. Sunderland – Wigan 1(x)
• Hemma på Stadium of Light är Sunderland riktigt svårslaget och det är bara Norwich som åkt hem med trepoängare. Wigan är inte chanslöst men mer än en poäng tror jag inte på.

 

12. Watford – Norwich (x)2
• Watford känns väldigt bräckligt just nu och 1 2 3 på de sex senaste är ju inte direkt imponerande. Norwich är stabilare och jag tror på poäng för gästerna.

 

13. Värnamo – Kalmar 1(x2)
• Formkurva spikrakt uppåt för Värnamo som har 4 1 0 på de fem senaste – kryss borta mot MFF senast. Hemma har man tre raka segrar och fem raka utan förlust. Även KFF är riktigt starkt just nu med åtta raka utan förlust. Nanasi har tillfört mycket till offensiven och kan avgöra igen. Helst alla tecken.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.