Stryktipset, vecka 41, 15 oktober 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 41, 15 oktober 2016

Prisa gud, landslagsuppehållet är över och vi kan äntligen gräva ned oss i en normal stryktipskupong igen! Jackpot den här veckan så våga gå emot några favoriter. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Crystal P – West Ham 1(x2)
• CP har fått ordning på grejerna så landslagsuppehållet kom inte speciellt lägligt. Västra Skinkan har varit en besvikelse men har hög potential. Procenten på singelettan har ballat ur.

 

2. Arsenal – Swansea 1
• Visst ska Arsenal vara storfavorit här, men det kittlar lite i garderingstarmen. Historiskt sett så har Swansea varit bra mot just Gunners så har man råd så kanske det kanske KANSKE vara värt en gardering. Spela på matchen här.

 

3. Bournemouth – Hull 1(x)
• Lite svårt att analyseras Hulls form då man mött ruggigt starkt motstånd på sistone. Hemmalaget har skada på Harry Arter och han är osäker till spel. Lite väl stor procent på ettan och minst ett kryss följer med för mig – det är ju jackpot för fan!

 

4. Manchester C – Everton 1
• Sagna skadad men Sterling och de Bruyne kan vara tillbaka för City men inget är säkert där. Inga nya skador i Everton så två starka elvor borde kunna ställas på planen. Fördel ettan, men gardering behöver inte vara fel om procenten drar iväg förmycket. Jag avvaktar tills jag ser startelvorna! Lira på målskyttar här.

 

5. Stoke – Sunderland 1
• Glen Johnson borta och Allen tveksam till spel för Stoke som jag ändå tror kan vara på gång nu efter en usel start på säsongen. Sunderland är ett passande motstånd för att bryta den vinstlösa sviten.

 

6. WBA – Tottenham (x)2
• WBA har mött ganska blekt motstånd på sistone och frågan är hur man klarar sig mot ett formstarkt bortalag. Kane och Dembele borta för gästerna som streckas lite väl hårt för min smak. Krysset får följa med!

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

7. Aston Villa – Wolverhampton 1(x)
• Näe nu får det fanemig vara dags snart Villa! Steve Bruce är ny tränare för floppgänget och med tanke på vilka lirare han har tillgängliga så är det bara en tidsfråga innan man börjar vinna.

 

8. Barnsley – Fulham 1(x)
• Fula Skinkan är faktiskt fortfarande obesegrat på bortaplan men någon given poäng borta mot ett vanligtvis hemmastarkt Barnsley är det inte. Procentmässigt är det ingen rolig match att helgardera så jag filar bort tvåan.

 

9. Blackburn – Ipswich 1(x2)
• Svårbedömt möte mellan två lag som inte imponerar. Gästerna har inte gjort mål på fyra raka matcher så man lär ha gnuggat anfallsspel under uppehållet. Många torsk för Rovers och hemmaspelet känns långt ifrån stabilt. Näe, helgardering!

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

10. Brighton – Preston 1(x) M
• Brighton är ett givet topplag och är med och slåss om en plats till Premier League även i år. Efter en dålig säsongsinledning så har Preston verkligen kommit igång, men kan det verkligen räcka mot Brighton? Nja, varför inte. Båda mötena slutade 0-0 förra säsongen och kanske kan man gneta till sig en pinne även den här gången. Urballad procent – this is the fucking Championship!

 

11. Derby – Leeds 1(x2)
• Hoppas du har en helgardering sparad, för nu intar Slamp-Leeds kupongen! Djävulens stinkande elva har fin form men Derby kan hosta igång närsomhelst – man har kickat Pearson och borde snart stiga i tabellen.

 

12. Newcastle – Brentford 1
• Brentford har gått bra, men det är framförallt hemma som man levererar. Jag tror att man kan få stora problem mot Newcastle.

 

13. QPR – Reading 1(x2)
• Två svårbedömda lag som blandar och ger. Ibland vet att man långa analyser inte räcker till och att statistik gör en mer förvirrad istället för upplyst. Det är då den där sista helgardering är så förbannat skön att ha! 🙂

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.