Stryktipset, vecka 41, 14 oktober 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 41, 14 oktober 2023

Jahopp, dags för stryket igen och ruggigt lurig kupong! Men här kommer ivarjefall mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Ungern – Serbien 1(x2)
• Toppmatch i grupp G mellan ettan och tvåan. Ungern är svårslaget men Serbien har ruggigt hög högstanivå och kan störa de flesta.

 

2. Slovenien – Finland 1(x)
• Getingbo i gruppen där ettan och tvåan har 13 poäng medan trean och fyran har 12 poäng vardera. Slovenien imponerar på mig och hemma är man svårslaget.

 

3. Bulgarien – Litauen 1(x)
• Hua, det känns lite jobbigt att förlita sig på ett uselt Bulgarien. Men jag tror ändå att segern känns trolig mot ett ännu mer uselt Litauen. Äh va fan, jag slänger väl med ett kryss då!

 

4. USA – Tyskland (1x)2
• Vänskapsmatcher ger jag inte mycket för och borde förbjudas på tipset. Helgardering direkt.

 

5. Blackpool – Stevenage 1
• Fin form hos Blackpool som gör det riktigt bra hemma. Stevenage har några bortavinster men bara mot bottengäng. Nu blir det svårare att ta poäng.

 

6. Cambridge – Shrewsbury 1(x)
• Shrewsbury är ett riktigt dåligt bortalag och har förlorat 6 av 7 tävlingsmatcher på resande fot den här säsongen. Cambridge är inget Liverpool kanske, men hemma står man upp bra och bra chans till poäng här tror jag.

 

7. Carlisle – Leyton Orient 1(x2)
• Inget sexigt möte det här direkt mellan två lag som inte övertygar. Orient har kommit igång lite men på bortaplan är man inte att lita på. Alla tecken för mig.

 

8. Lincoln – Burton 1(x)
• Fördel Lincoln som förlorat hemma i ligan den här säsongen och som var nära att rubba West Ham när PL-laget gästade i Ligacupen (0-1). Burton är dock ett lurigt gäng och ettan följs upp med ett kryss.

 

9. Crewe – Tranmere 1
• Crewe har inte förlorat en ligamatch hemma sedan i februari och visst ska man ha bra chans till poäng igen. Framförallt när Tranmere kommer med sex raka bortatorsk i bagaget.

 

10. Harrogate – Stockport 2
• Tabelltvåan Stockport ser riktigt bra ut just nu och har bäst form utav alla om man ser till de tio senaste omgångarna. Man brukar trivas bra borta mot Harrogate och borde kunna segra igen.

 

11. Wallsall – Gillingham 1(x2)
• Inga vinstmaskiner som ställs mot varandra här direkt och det känns som dagsformen avgör. Visst är Wallsall svårslaget hemma, men det är inget jag förlitar mig på.

 

12. AFC Wimbledon – Bradford 1(x)
• Wimbledon har bara torskat en match på hela säsongen och det var mot starka Stockport. Nu är det lättare emot och hemmapoäng känns troligt.

 

13. Wrexham – Salford 1
• Hypade laget Wrexham går starkt och hemma i Wales är man ruggigt starkt. Salford har visat fin form på slutet men här blir motståndet för tufft.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.