Stryktipset vecka 41, 13 oktober 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset vecka 41, 13 oktober 2018

Svettig kupong den här veckan med landskamper och League One! Här kommer mitt spelförslag ivarjefall. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Nederländerna – Tyskland (1x)2
• Holland på väg upp och Tyskland på väg ner? Eller? Känslan är väl ändå att Holland tagit sig upp ur avgrunden och är på väg tillbaka i gott slag. Föll i premiären mot Frankrike men stod upp bra. Man verkar matcha ett starkt lag igen. Naturligtvis svårt att räkna bort ett revanschsuget Tyskland. Helst alla tecken.

 

2. Irland – Danmark 1(x)
• Lagen möttes i playoff-möte till VM. Då man danskarna med hela 5-1 på Irland. En viss Christian Eriksen gjorde hattrick då. Det kommer han inte göra den här gången, eftersom han är skadad. Dålig form hos en skadeskjutet Irland, men bra chans till poäng nu mot Danmark. Jag tänker 0-0 här.

 

3. Norge – Slovenien 1(x)
• Verkar som om det är skadeproblem även i Slovenien där flera stjärnor väntas stanna hemma. Slovenien vinner inte många matcher på resande fot och får svårt även här. Tar med ett skrällkryss.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Bulgarien – Cypern 1(x) M
• Jag gillar inte riktigt procentfördelningen här. Bulgarien har visserligen två raka segrar, men det har varit på håret och speciellt magiskt bra har man inte varit. Cypern är inget Barcelona, men har man en bra dag så kanske man kan skrälla.

 

5. Georgien – Andorra 1
• Lilla Andorra har inte torskat än i Nations League! Man har iofs inte vunnit heller efter två raka kryss. Men ändå, att se lilleputtlandet ta poäng är imponerande. Georgien har två raka segrar och borde kunna greja en tredje.

 

6. Lettland – Kazakstan 1(x2)
• Förväntar mig inte någon sambafotboll här direkt. Målsnålt och jävligt där marginalerna kommer att avgöra. Alla tecken följer med på min kupong!

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Armenien – Gibraltar 1
• Inte mycket att snacka om här. Om bara Armenien kommer upp i någotsånär rimlig nivå så borde man klara av Gibraltar som knappt klarar av att göra mål på resande fot.

 

8. Makedonien – Lichtenstein 1
• En match som Makedonien borde vinna. Hemma är man starkt och man borde kunna skapa en hel del mot Lichtenstein som inte tagit poäng i en bortamatch på fyra år. Föll här förra året i VM-kvalet med 0-4.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Burton – Bristol R (x)2
• Efter en svag inledning är Rovers lite på gång. Man har dock problem på bortaplan och någon given trea är det inte. Lite skadebekymmer hos hemmalaget. Jag testar x2.

 

10. Coventry – Wycombe 1(x2)
• Nykomlingen Wycombe har gjort det ok och har 1 3 1 på de fem senaste – man tar ingen skit och står upp bra mot de flesta motståndare. Borde vara nöjt med en pinne borta mot Coventry, en annan nykomling i League One? Nja, helst alla tecken.

 

Vill du mig något? Eller hålla koll på mina spelförslag. Ja men då kan du självklart följa Sparka & Spring på Facebook här.

 

11. Rochdale – Doncaster (1x)2
• Rochdale har redan mött fyra topplag på sin hemmaarena den här säsongen och förlorat alla. Nu kommer ytterligare en topplag på besök – Doncaster ligger på sjätte plats. Dock är formen något svajig för gästerna och kanske kan Rochdale bryta den trista sviten.

 

12. Scunthorpe – Peterborough (1) 2
• Alltid sjuka målrika tillställningar när Peterborough är inblandat. Inte omöjligt att det blir så igen med tanke på att Scunthorpe har målskillnaden 7-6 på de två senaste ligamatcherna.

 

13. Sunderland – Blackpool 1
• LOTTAS. Fördelning: 12 2 2

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.