Stryktipset, vecka 40, 8 oktober 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 40, 8 oktober 2016

Landskamper och League One är kanske inget jag går upp i brygga över, men va fan, är man stryktipsfantast så är man! Det är bara att spotta i nävarna och ta livtag på kupongen även denna vecka! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Tyskland – Tjeckien 1
• Nja, inget att snacka om här. Tyskland hemma är ju given etta mot de flesta lag. Är väl bara mitt kära ÖSK som skulle kunna störa? 😉 Kolla in odds på VM-kvalmatcherna här.

 

2. Azerbajdzjan – Norge (x)2
• Norge är ingen fröjd att titta på men visst måste man ta poäng i sådana här matcher om man ska slåss om andraplatsen efter Tyskland i grupp C.

 

3. Armenien – Rumänien (1x)2
• Armenien brukar vara ok hemma, men det är inget jag förlitar mig på här. Vad jag förstått så kommer inte Henrikh Mkhitaryan till spel för hemmalaget (efter påtryckningar från United) och det stärker ju inte ettan direkt.

 

4. Montenegro – Kazakstan 1
• Kazakstan kan sprattla till ibland, men det här hemma det. På resande fot har man det jobbigare och Montenegro blir troligtvis för tufft. Jovetic avgör? Odds på målskyttar här.

 

5. Polen – Danmark 1(x)
• Klurig match för Danmark, men visst kan man störa med lite flax. Polen borde vara bättre i grunden, men ett kryss kan man väl unna danskarna? Bendtner på alla positioner så ordnar det sig! 🙂 1-1? Spela på resultat här.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

6. Skottland – Litauen 1
• Det ska otroligt mycket till för att Litauen ska greja poäng här. Skottland har många duktiga lirare och kanske kan vi få se en storseger här? Snoddgrass gjorde hattrick borta mot Malta senast.

 

7. Slovenien – Slovakien 1(x2)
• Skrtel avstängd för Slovakien efter det röda kortet hemma mot England. Man är inte borträknat utan honom, men det blir ju inte lättare direkt. Det är svårt att få grepp om Slovenien som kan blixtra till ibland.

 

8. Bradford – Shrewsbury 1(x) M
• Svårt att blunda för hur spridda de här gängen är i tabellen – Bradford tvåa och Shrewsbury på nedflyttningsplats. Visst är ettan stark men jag tror inte att ett kryss behöver vara bortkastat här. Jag hoppas på en jämn match…målmässigt ivarjefall. 🙂

 

9. Coventry – Chesterfield 1
• Matchen lottas med fördelningen 11-3-2.

 

Om du inte har konto på Betsson så är det något jag kan tipsa om! Kolla in det här.

 

10. Gillingham – Oldham 1(x) M
• Efter tre raka bortamatcher är det dags för Gillingham att spela hemma igen, där man vanligtvis trivs bättre. Tabelljumbon ser inget vidare ut och får svårt igen. Krysset kan följa med om man har råd. Jävligt knepig serie att tippa generellt.

 

11. Rochdale – Southend 1(x2)
• Hemmalaget går som tåget just nu och har fyra raka ligasegrar. Men nu stör både skador och avstängningar – kanske kan trenden brytas nu? Southend har vacklat på slutet men har bortaslagit Sheffield United och tagit en pinne borta mot Bolton. Det finns potential och kanske kan det komma en skräll?

 

12. Scunthorpe – Northampton 1(x)
• Tabellettan Scunthorpe är i storslag och är ett givet utgångstecken mot Northampton som inte övertygar på bortaplan. Gästerna är nog hur nöjda som helst med en pinne.

 

13. Sheffield U – Walsall 1 (2) M
• Matchen lottas med fördelningen 12-2-2. Procenten på ettan börjar bli så sjukt hög att jag funderar på att ta med chanstvåan eller en helgardering.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.