Stryktipset, vecka 40, 7 oktober 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 40, 7 oktober 2023

Jackpott på 20 miljoner den här veckan – det vill man ju inte missa! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Crystal P – Nottingham 1
• Urstark seger för Palace senast när man bortaslog United. Nottingham är svårspelat och får inte underskattas. Hemmalaget ska vara favorit men det lär bli målsnålt och jävligt.

 

2. Burnley – Chelsea 2
• Kanske att Chelsea puttrar igång lite nu med seger över Brighton i Ligacupen och så segern mot Fulham i ligan senast. Jackson tillbaka efter avstängning.

 

3. Manchester United – Brentford 1(x2)
• Hemmatorsken mot Palace följdes upp med hemmatorsk mot Galatasaray i Champions League. Jävla vrak till klubb United är alltså. Brentford må gå risigt just nu men inte en chans att jag spikar ettan.

 

4. Everton – Bournemouth 1(x)
• Efter två raka segrar så åkte Everton på en chocktorsk hemma mot Luton senast. TIll Evertons försvar så var det inte en speciellt rättvis seger och jag tror att det kan bli revansch nu. Bournemouth har fortfarande inte vunnit den här säsongen.

 

5. Fulham – Sheffield U 1
• Fulham stod upp bra mot Chelsea senast trots 0-2 och jag tror inte att det är något fara med formen, som var god innan. Sheffield har gått uselt men också mött väldigt bra gäng. Bättre chans till poäng nu men lätt blir det inte. Gardera om du har råd!

 

6. Cardiff – Watford 1(x2)
• Tre raka förluster och åtta insläppta mål för Watford. Nu kan det bli problem igen mot Cardiff som gjort det bra hemma i Wales den här säsongen. Dock brukar Watford trivas här och i elva raka möten i Wales så har båda lagen gjort mål. Målfest igen? Cardiff streckas för hårt.

 

7. Coventry – Norwich 1 (2)
• Efter en seg start på säsongen så har Coventry två raka segrar. Ställs nu mot ett Norwich som blandar och ger – släppt in TIO mål på de tre senaste bortamatcherna.

 

8. Ipswich – Preston 1
• Ipswich har inte slagit av på takten utan forsätter att ösa på, och göra det bra! Preston däremot har dippat efter sin fina inledning – nu har man två raka förluster med sju insläppta mål. Det blir troligtvis förlust igen mot ett högt flygande Ipswich.

 

9. Leeds – Bristol C 1(x) M
• Mycket talar för Leeds men ni som läst bloggen tidigare vet ju att det inte finns en chans i helvetet att jag spikar det gänget! Men okej, jag väljer att leva lite farligt och tar BARA med kryssgarderingen. Crazy BB!

 

10. Millwall – Hull 1(x2)
• Förlust mot Ipswich senast för Hull men innan dess har man åtta raka utan förlust. Millwall blandar och ger. Man är normalt starkt hemma på The Den, men jag vill gärna få med alla tecken.

 

11. Plymouth – Swansea 1 (2)
• Efter en jobbig start på säsongen har Swansea sett mycket bättre ut på slutet – tre raka segrar nu och fint spel. Nykomlingen Plymouth står dock upp bra hemma och bjuder upp till dans. Många mål?

 

12. QPR – Blackburn (1x)2
• Två lag som slåss i botten av tabellen. Kan bli en nervig drabbning i kampen om viktiga poäng. Rovers har sett riktigt svagt ut på resande fot medan QPR har det svårt att stämma över lag. Jag streckar från höger. Helst alla tecken.

 

13. Sheffield W – Huddersfield (x)2
• Jumbon Sheffield fortsatt utan seger efter tio omgångar (0 2 8). Kanske har man chansen mot Huddersfield, men jag tycker att gästerna ser ganska bra ut ändå. Visst, man torskade stort borta mot Birmingham senast, men där kom man helt fel in i matchen – nu blir det annan skärpa. X2 räcker?

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.