Stryktipset, vecka 40, 4 oktober 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 40, 4 oktober 2014

Då så, äntligen dags att lägga vantarna på de 10,5 miljoner som jackpotten ligger på idag! Vad ska du köpa? Ny bil kanske? Ny lägenhet?  Eller varför inte en ny tröja? Jag lägger såklart mina miljoner på ett sjukt stort system nästa vecka. Man får ju inte vara dum. 😉 R-3-3-24 (12) + två helgarderingar. 216 kronor. Lycka till! /BB

1200 kr i startbonus hos Unibet just nu vilket ni inte får missa! En hel del roliga singelodds att testa idag. Kolla in det här.

1. Aston Villa – Manchester C 2
• Benteke kan vara aktuell för Villas trupp för första gången den här säsongen. Lär dock max agera inhoppare. Även City kan stärkas i anfallet då Jovetic kan vara aktuell för spel – han är riktigt vass och det ska bli intressant att se om han får speltid (Dzeko har ju varit bra på sistone). Kanske chans för City att ta igen poäng på Chelsea som lirar mot Arsenal på söndag?

2. Hull – Crystal P 1(x2)
• Bara en seger för Hull i ligan och det var i premiären borta mot QPR. Fem raka utan seger efter det – torsk mot Man C senast är inte mycket att snacka om men att inte vinna mot varken Stoke (1-1), Villa (1-2), West Ham (2-2) och Newcastle (2-2) är väl inte jätteimponerande, även fast man även har varit svårslaget. Dags för efterlängtad trepoängare nu mot Crystal Palace? Nja, någon spiketta blir det inte då gästerna har fin form med två raka ligasegrar. Man har riktigt giftig offensiv och med tanke på hur tveksam Hulls defensiv varit så kan man säkert få utdelning både en och två gånger. Crystal Palace trivs ypperligt mot Hull – åtta raka möten utan Hull-seger.

3. Leicester – Burnley 1
• Spännande nykomlingsmöte där Leicester är befogad favorit. Hemmalagets offensiv är ljusår bättre än Burnleys som inte gjort mål på 616 minuter – enda målet hittills kom mot Chelsea i premiären. Får Ulloa, Nugent eller Vardy hål på Burnley-försvaret så känns ettan trolig. Skadebekymmer hos gästerna.

4. Liverpool – WBA 1(x2) M
• 64% på ettan i skrivandets stund och det lär bli högre…och ju högre det blir, desto nöjdare blir jag med min helgardering! 🙂 Pool går inte att känna igen och självförtroendet är helt borta. Försäljningen av Suarez gav visserligen  massa hundra miljoner i kassan, men kan också komma kosta Liverpool mycket fotbollsmässigt. WBA har bra form och poäng är långt ifrån omöjligt. Pool hade även bortamatch mot Basel i veckan – torsk med 0-1 efter ännu en håglös insats. Daniel Sturridge har skrivit på nytt kontrakt men är fortfarande osäker till spel för hemmalaget. WBA har vunnit två av tre senaste mötena på Anfield.

5. Sunderland – Stoke 1(x2)
• Fem kryss och en torsk, det är Sunderlands inledning av ligaspelet. Inte supersexigt direkt, men svårslaget är man ju ivarjefall och oavgjort hemma mot både United och Spurs kan man ju inte klaga på. Anfallaren Diof ser ut att vara borta igen för Stoke som därmed förlorar en hel del offensiv kraft. Visst kan harkranks-Crouch flaxa in en balja eller två, men han skulle ju behöva lite hjälp framåt. Lagen möttes faktiskt bara för ett par veckor sedan, då i Ligacupen – det mötet vann Stoke med 2-1 i Sunderland. Det kommer att bli en jämn match och tillfälligheter kommer att avgöra detta. Helst alla tecken!

6. Swansea – Newcastle 1
• Newcastle var nära att knipa en poäng borta mot Stoke i veckan med bland annat ett ribbskott från nära håll i slutet av matchen (0-1 till slut). Men torsk blev det och tränare Pardew håller sig kvar på lånad tid känns det som. Angel Rangel (bra namn!) är avstängd för Swansea som öppnat säsongen på ett fint sätt och ligger femma. Hemma i Wales är man otroligt starkt och den enda hemmaförlusten mot Southampton (0-1) kan förklaras med Bonys utvisning efter 39 minuter. Just nu ligger ettan på 60% Det tycker jag känns spelbart för tillfället. 1.85 på hemmaseger tycker jag är ganska högt satt med tanke på Newcastles usla form. Det kommer jag att syna! Kolla in det här.

7. Bolton – Bournemouth 1(x2)
• Oj vad det är jobbigt för Bolton nu. Bara en seger på tio ligamatcher och man ligger näst sist med bara krislaget Blackpool bakom sig. Dock är man starkare hemma och helt borträknat ska man inte vara. Bournemouth går också lite knackigt i ligan med bara en seger på de åtta senaste matcherna, men man ser bra mycket bättre ut än Bolton och nu får man troligtvis tillbaka Boruc, Rantie och Fraser, åtminstone i truppen. Svårbedömt möte och alla tecken är att föredra även fast det känns som en liten liten hemmafördel.

8. Brentford – Reading 1(x)
• Det finns mycket potential i Reading men många skador har ställt till det för laget, men ibland så kommer den höga nivån fram och nu är bara frågan om man kan göra det mot Brentford. Jag är tveksam. Borta är man i regel svagt och med tanke på hur jämn procenten är fördelad över alla tecken så är jag mer sugen på ettan eller 1x. Brentford är en aning ostabilt men jag tycker ändå att man ska vara liten favorit här.

9. Derby – Millwall 1
• Derby ska naturligtvis vara storfavorit hemma mot formsvaga Millwall. Ingenting talar egentligen för Millwall och det skulle bli en riktig rensare om man krigade till sig poäng.

10. Middlesbrough – Fulham 1(x2) M
• Dean Whitehead och Albert Adomah tillbaka efter avstängning i Boro som har tillsynes bra form med fem raka utan torsk. Dock har man man två raka kryss mot Charlton och Blackpool – inte jätteimponerande och kanske har man sparat ihop till en torsk snart? Fulham har två raka segrar i ligan och kan vara på gång, men segrarna har kommit mot Birmingham och Bolton, två av ligans svagaste gäng. Ni märker ju hur kluven jag är här – men en sak är säker, jag lämnar inte ettan ensam!

11. Norwich – Rotherham 1(x)
• Att Norwich är kupongens största favorit känns en aning märkligt. Visst SKA man vinna och SKA vara det bättre laget, men det skulle man även senast hemma mot Charlton (0-1) och i hemmamatchen innan den mot Birmingham (2-2)…och i hemmamatchen innan den mot Blackburn (1-1). Det känns som om jag begår tjänstefel om jag inte tar med ett kryss här! 🙂 Rotherhams anfallare Luciano Becchio får inte spela då han är inlånad från just Norwich.

12. Watford – Brighton 1(x)
• Brighton är riktigt bra mot mot bra lag – kryssat mot både Forest och Cardiff på slutet. Men om Brighton ska bli ett topplag måste man börja vinna sådana matcher och framförallt inte förlora mot sämre gäng vilket man tenderar att göra lite väl ofta. Watford är obesegrat hemma den här säsongen och öser in mål. Det blir max en pinne för Brighton den här gången också.

13. Wolverhampton – Wigan 1
• Inte mycket som talar för Wigan som bara har två poäng på de fem senaste matcherna. Nu verkar det även som lagkaptenen och mittbacken Boyce tvingas stå över pga skada. Wolves torskade visserligen hemma mot Huddersfield i veckan med 1-3, men man hade bra med chanser och var långt ifrån utspelat. Helt ok procent på ettan som jag väljer att spika. Ettan går att singellira till över två gångerna pengarna här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.