Stryktipset, vecka 40, 3 oktober 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 40, 3 oktober 2015

Äntligen är det helg och stryktips igen! Knepig med kul kupong den här veckan. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

sosfotboll

1. Aston Villa – Stoke (x)2
• Stoke tog en efterlängtad seger senast och börjar röra sig upp ur det djupaste bottenträsket. Man brukar trivas mycket bra borta mot Aston Villa som har en riktigt svag trupp den här säsongen. Villa kan blixtra till ibland men får svårt till tre poäng tror jag. Magen säger 1-1. Spela på resultat här.

2. Bournemouth – Watford 1(x2)
• Viktige målsprutan Wilson är skadad för hemmalaget – ett rejält avbräck, men man ska väl ändå ses som liten favorit mot Watford som dock inte kan räknas bort helt tycker jag. Ighalo nätar snart igen. Öppet.

3. Manchester C – Newcastle 1
• City har inte direkt imponerat på sistone men ska såklart kunna vinna det här ändå. Det borde lossna för Agüero snart + att Silva är åter efter skada. Litet frågetecken för Touré som gick ut i paus mot Mönchengladbach. Spela på målskyttar här.

728x90

4. Norwich – Leicester 1(x2)
• Ovisst möte, men jag räknar med många mål mellan två lag som vill framåt. Visst ska hemmaplan vara en liten fördel för Norwich, men jag känner mig långt ifrån trygg med singeletta här. Det får bli en helgardering.

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

5. Sunderland – West Ham (x)2 M
• Jag tror att Sunderland kan vara på gång snart – spelet har inte sett helt värdelöst ut trots mycket poängtapp och kanske kan man störa här om allt stämmer. Man spelar dock under tung press från en krävande hemmapublik och det kanske skinkorna kan utnyttja. Helst alla tecken.

6. Blackburn – Ipswich 1
• Rhodes tvåmålsskytt för Rovers senast och är kraftigt på gång. Mycket möjligt att han sänker Ipswich också, ett lag som Blackburn aldrig förlorat mot på hemmaplan. Gästerna är dock inte kattskit och ska passas tidigt. Jag spikar ettan just nu, men mycket möjligt att garderingarna följer med när det närmar sig avspark.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Leeds – Birmingham (x)2 M
• Slamp-Leeds på kupongen och genast läggs pannan i djupa veck. 🙂 Birmingham tog en stark bortaseger mot Brentford i veckan och imponerar. Leeds fortsatt segerlöst hemma (0 3 1) och jag tror att man får problem igen. Chansar borta ettan som streckats för högt.

8. Nottingham – Hull (x)2
• Det kommer antagligen bli en jämn historia det här men där Hull ändå måste ses som liten favorit. Nottingham har haft problem med topplagen under inledningen av säsongen. Livermore tillbaka i Hull vilket är viktigt för laget.

9. QPR – Bolton 1(x) M
• Anfallsproblem i QPR som har både har Mackie och Austin på skadelistan – det finns duktiga ersättare men man tappar helt klart i det offensiva. Procenten på ettan kan dra iväg här och en gardering tycker jag är på sin plats. Bolton har haft stora problem med målskyttet än så länge så jag räknar inte med någon målfest.

td_728x90_mj

10. Reading – Middlesbrough 2
• Boro är ruggigt bra just nu och procenten på tvåan lockar mig (ca 36% just nu). Reading kan definitivt rå på Boro när allt stämmer, men hemmaspelet övertygar inte. Procentfördelningen och den tuffa kupongen gör att jag lämnar tvåan ensam.

11. Sheffield W – Preston 1
• Riktigt bra form hos Sheffield som dessutom är vrålstarkt hemma. Preston imponerar inte och har stora problem med målskyttet. Ettan känns stark.

12. GIF Sundsvall – Gefle 1(x)
• Giffarna jagas av FFF i botten och ska såklart vara mer motiverat än Gefle som redan säkrat kontraktet. Sundsvall har mött tufft motstånd på sistone och kanske kan man skapa lite fler lägen nu.

13. Örebro SK – Falkenberg 1(x2)
• Jävligt skum känsla att inte vara bitter och gnällig längre, vilket jag är van att vara som ÖSK-supporter. Men jag ska inte gnälla över bristen på gnäll. 🙂 Formen är god hos hemmalaget som kan säkra kontraktet vid seger. Dock möter man ett högmotiverat motstånd. Det såg inte speciellt bra ut mot KFF för ÖSK och en reaktion nu skulle inte överraska. Skev procent.

…MEN HEJA ÖSK!!!

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.