Stryktipset, vecka 4, 30 januari 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 4, 30 januari 2021

13 miljoner i jackpott och 13 rätt att jaga rätt på! Var hittar du skrällarna den här veckan? Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1 Arsenal – Manchester U 1(x2)
• Ett härligt rivalmöte som inleder kupongen och det känns som om det kan sluta hursomhelst. United lär vara revanschsuget efter 1-2-torsken hemma mot Sheffield senast, eller så är det början på en längre svacka, vi får se. Fin ligaform för Arsenal som har 5 1 0 på de sex senaste ligamatcherna.

 

2. Manchester C – Sheffield U 1
• City har bäst form av samtliga lag just nu men 11 raka vinster och 18 raka utan förlust. Det ska väldigt mycket till för att Sheffield ska fixa ytterligare en skräll.

 

3. Crystal P – Wolverhampton (x)2
• Wolves har blandat och gett, men visade upp fin defensiv senast när man fixade 0-0 borta mot Chelsea. Nu återvänder man till London för spel på Selhurst och visst har man goda poängchanser. Palace form är inte bra alls och får svårt igen. Fun fact: Wolves har besökt Palace 16 gånger sedan 1993 – och har gjort mål i samtliga matcher.

 

4. Southampton – Aston Villa 1(x2)
• Gedigen skadelista för Southampton, men hemma är man svårslaget och har definitivt möjlighet att störa Villa som bara har en seger på de sex senaste tävlingsmatcherna. Saints har inte förlorat mot Villa på de nio senaste mötena – årets upplaga av Aston Villa har dock riktigt hög högstanivå och jag tar helst med alla tecken.

 

5. West Bromwich – Fulham (x)2
• Inte det sexigaste mötet på kupongen kanske men väl så viktigt. Två gäng som slåss i botten och viktiga poäng alltså på spel. Fulham har sett helt klart bättre ut än WBA än så länge, men hemmalaget blixtrar till ibland. Jag hoppas på att X2 ska räcka.

 

6. Cardiff – Millwall 1(x)
• Efter sex raka förluster så tog Cardiff en efterlängtad poäng senast när man hämtade upp 0-2 till 2-2 borta mot Barnsley. Det var första matchen med nye tränaren Mick McCarthy vid rodret. Kanske kan man bygga vidare på det nu. Millwall är dock ingen lätt nöt att knäcka, men jag tror på hemmapoäng.

 

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Rotherham – Swansea 2
• Hemmalaget har gjort det riktigt bra på slutet med sju poäng på de tre senaste matcherna. Nu blir det ett riktigt tufft test för Rotherham när tabelltvåan Swansea gästar. Singeltvåa just nu, men det kan bli en gardering till slut.

 

8. Huddersfield – Stoke (1x)2
• Mardrömsperiod för Hudds fem raka torsk (varav en i FA-cupen). Nu ställs man mot ett Stoke som också har det kämpigt med åtta raka tävlingsmatcher utan seger. Stoke har fem raka bortakryss och åtta raka bortamatcher utan förlust (2 6 0). Det finns hög potential hos Huddersfield.

 

9. Blackburn – Luton 1
• Fin form hos Rovers som har sju poäng på de tre senaste ligamatcherna. Hemma är man riktigt svårslaget och har bara förlorat en av de åtta senaste ligamatcherna på Ewood Park. Luton är lurigt, men man har oftast svårt på resande fot och borde få problem igen.

 

10. Sheffield W – Preston 1 (2)
• Öppen historia. Sheffield imponerade inte alls i bortatorsken mot Coventry senast – hemma har man dock tre raka segrar. Preston blandar och ger. På bortaplan har man 13 raka utan kryss och borta mot Sheffield så har man bara spelat oavgjort EN gång på 14 möten.

 

11. Birmingham – Coventry (x)2 M
• Sex raka hemmatorsk för Birmingham och endast en hemmapoäng på de nio senaste matcherna. Coventry lirar faktiskt sina hemmamatcher på Birminghams arena så hemmafördelen finns inte (om det nu är någon fördel för Birmingham att spela hemma). Lär blir en målsnål och trist match.

 

12. Derby – Bristol C 1
• Två raka 1-0-segrar för Derby som kravlat sig upp över nedflyttningsstrecket. Bra chans till tre pinnar igen när Bristol kommer på besök. Gästerna har fyra raka bortaförluster och jag tror att det blir en femte.

 

13. Nottingham – Barnsley (1x)2
• Kraftigt överstreckad etta här. Forest följde upp hemmatorsken mot Boro i ligan med att åka ur FA-cupen med dunder och bra borta mot Swansea (1-5). Barnsley har mött ruggigt svårt motstånd på bortaplan på senare tid – lättare emot nu och jag tror att man har goda chanser att störa.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.